Startersfunctie als executive search associate

Jij gaat opzoek naar het juiste juridisch profiel voor de klanten van het bedrijf

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in de werving & selectie binnen de juridische en compliance branche.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste kandidaten (afgestudeerd juristen) en het voorleggen van deze kandidaten aan de consultant. Je werkt per project dan ook nauw samen met een consultant. Deze functie geeft jou de ultieme kans om binnen een executive search organisatie te werken en het vak in de praktijk te leren. Het is een uitdagende functie die veel leermogelijkheden biedt.

Als Executive Search Associate lever je een waardevolle bijdrage aan de succesvolle bemiddeling van juristen. Je brengt het profiel in kaart, zoekt geschikte kandidaten, legt het eerste contact en begeleidt de kandidaat gedurende de gehele procedure. Het werk is veelzijdig en uitdagend, onder meer omdat er altijd verschillende procedures naast elkaar lopen en je met verschillende consultants samenwerkt.

Zo ziet jouw dag eruit

Elke dag is anders. Per project werk je nauw samen met de verantwoordelijke consultant om zo voor de klanten het beste profiel voor te stellen en advies te geven. Je zorgt voor de leads en het zoeken naar de juiste jurist, zodat de consultant deze direct kan oppakken en kan delen met de klanten van het bedrijf! (denk aan PWC, Schiphol, Ahold, Aegon, Just Eat, Take Away, Rituals, Deloitte, Friesland Campina, allerlei corporate advocatenkantoren en nog veel meer)!

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en de perfectie combinatie tussen juridisch, compliance en werving & selectie.

Dit ben jij

✔ Breed geïnteresseerd, bij voorkeur affiniteit met rechten, compliance, psychologie of HR
✔ Energiek
✔ Leergierig
✔ Doelgericht
✔ Professioneel

Over dit bedrijf

Het bedrijf bevindt zich in hartje Amsterdam, bestaat al meer dan 30 jaar en heeft meer dan 20 werknemers. Het bedrijf bemiddelt tussen juristen en haar opdrachtgevers om ze zo te voorzien van de beste juridische en compliance profielen. Het bedrijf is een professionele organisatie die de top van de markt bedient, maar heeft onderling een hele warme en informele sfeer met veel ruimte voor plezier.
group
20+ medewerkers
mood
Open cultuur, met jonge en ervaren collega's!
local_bar
Vrijdagmiddag borrels