Startersfunctie HRM bij een technisch bedrijf

Je gaat aan de slag met een allround HRM (starters)functie

Dit ga je leren

Jouw toekomstige bedrijf biedt jou de mogelijkheden om het HR vak van A tot Z te leren binnen een originele organisatie! Voor deze grote organisatie krijg je een waardevolle rol op het gebied van HRM. Onlangs heeft de huidige HRM medeweker een nieuwe uitdaging gevonden na jaren dienstverband en de organisatie ziet middels een (starters)functie mogelijkheden om invulling te geven aan de vacature.

Taken die jij gaat oppakken tijdens je stage zijn onder andere:
- Voorbereiding voor salarissen
- Uren controle medewerkers
- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving (o.a aanspreekpunt arbo en arbeidscontracten)
- Certificeringen
- Ziekteverzuim en verlof
- Tevens krijg je ruimte om middels eigen input taken op te pakken

De organisatie zal zorgen voor een passend onboarding traject. Er is genoeg ruimte op het nieuwe kantoor om op locatie te werken. Na het inwerktraject kan je vrij zelfstandig aan de slag gaan en mag je voor deze grote organisatie de HRM taken oppakken.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Er komen veel werknemers langs op kantoor, dus je zal veel leren over hoe het er aan toe gaat op de afdeling. Daarnaast krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten. Je wordt begeleid door de verschillende manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de organisatie.

Dit ben jij

Ben jij echt een mensen mens? Heb jij een helicopterview? Ben jij empathisch maar wel realistisch? Ben je proactief, punctueel en zelfstandig? Dan zoekt deze organisatie jou!
group
100+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Unieke ervaring