Startersfunctie HR

Jij gaat aan de slag met verschillende HRM taken!

Dit ga je leren

Het bedrijf is een familiebedrijf die actief is op het gebied van werving en selectie. Zij werken veel samen met grote bedrijven als de BAM, waarbij zij elektrotechneuten bemiddelen. Sinds de start in 2013 is de organisatie ontzettend gegroeid. Intussen werken er al rond de 500 mensen op uitzendbasis voor de organisatie.

Sinds januari is de organisatie overgestapt naar een nieuw CRM systeem. Jouw toekomstige werkgever biedt jou de mogelijkheden om alles te weten te komen over de HRM taken die je meteen in de praktijk kunt uitvoeren. Taken en werkzaamheden die je kan oppakken tijdens jouw HR functie zijn onder andere:

- Regelen van verlof en verzuim
- Administratieve werkzaamheden (zoals contracten)
- Wet en regelgeving
- Het aanmaken van nieuwe personeelsdossiers
- De uren checken en invoeren

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende HR gebieden te vergroten.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Ervaring op het gebied van hrm
- Leergierig
- Doorzetter
- Secuur
- Mondig
- Stevig in je schoenen staan
- Gemotiveerd
- Beschikt over een dosis humor
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de werving en selectie en er werken 665 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet noodzakelijk.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Jij gaat aan de slag bij een familiebedrijf