Recruitment Traineeship

Als Recruitment Trainee ga jij jezelf binnen drie maanden ontwikkelen tot volwaardige IT recruiter

Dit ga je leren

Ben jij geïnteresseerd in recruitment en lijkt het jou interessant om bij een jong en dynamisch bedrijf, jezelf te ontwikkelen tot volwaardig IT Recruiter? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige werkgever is een snel groeiende organisatie, gespecialiseerd op het gebied van IT-werving en selectie. Door de nuchtere, West-Friese mentaliteit binnen de organisatie, zijn zij niet bang om de handen flink uit de mouwen te steken.

Doordat de organisatie de afgelopen jaren zo hard gegroeid is, zijn zij op zoek naar nieuwe jou.

Als Recruitment Trainee ga je aan de slag bij één van de vijf werkmaatschappijen en word je verantwoordelijk voor je eigen markt. Dit kun je zien als je eigen ‘winkel’ waar jij de baas over bent.

Vanaf de eerste dag dat je start krijg je on-the-job trainingen, neem je deel aan kennissessies en leer je hoe je kandidaten benadert, klanten aan je bindt, voorwaarden voor een samenwerking onderhandelt, kwalitatieve vacatures schrijft en hoe je een sollicitatieproces begeleidt. Zij investeren in jou door een recruitment traineeship te bieden bestaande uit de beste trainingen, recruitment-platforms en een strak geregelde backoffice. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over randzaken en kan je jouw recruitment werk met een volledige focus uitoefenen.

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter, neem telefonisch contact op, of stuur een mail naar Edgar@studentenbureau.nl!

Zo ziet jouw dag eruit

…Jouw dag begint met een korte teammeeting onder het genot van een warme kop thee of koffie
…je speurt online naar IT-talent voor een nieuwe klant die hulp nodig heeft bij het vinden van goed personeel
…je stelt het functieprofiel op van de vacature en maakt een profielschets van een geschikte kandidaat die je zojuist hebt gevonden via LinkedIn!
…pauze! Even een uurtje doen waar je zin in hebt, wandel een rondje, ga de stad in of speel een potje Mario Kart!
…je begeleidt het proces tussen de twee partijen, na een telefonische kwalificatie met de kandidaat leg je dit voor bij de klant
…je onderhoudt jouw netwerk en database van jouw markt, je spreekt ondertussen nog een paar kandidaten uit de database om up-to-date te zijn van hun status
…de klant is positief over het profiel dat je hebt opgestuurd, je plant een eerste gesprek in!

Dit ben jij

✔ Jij bent proactief en enthousiast, met een commerciële instelling
✔ Je bent gedreven, sociaal en competitief
✔ Jij wilt carrière maken en sales is jouw passie!
✔ Je beschikt over een relevante HBO Bachelor- of WO-diploma

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in IT-Werving en selectie en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als samenhorig en prestatiegericht.

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
West-Friezen mentaliteit
local_bar
Leuke uitjes en vrijmibo's