Traineeship Verzekeringen

Jij gaat het traineeship schadebehandelaar volgen!

Dit ga je leren

Je begint je traineeship bij dit groeiende bedrijf meteen goed met een opdracht bij een van hun opdrachtgevers. Tijdens het traineeship houdt jij je bezig met uiteenlopende schades. Je bent aanspreekpunt voor diverse klanten en bent persoonlijk verantwoordelijk voor het afhandelen van het gehele schadeproces. Van het telefonisch te woord staan van de mensen die schade hebben opgelopen tot het contact zoeken met belanghebbende partijen.

Je begint met het halen van je Wft Basis-certificaat. Binnen de academy van dit bedrijf kun je uitdagende opleidingen en workshops volgen, zodat jij elke keer een stap verder komt in je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens je traineeship krijg je een coach toegewezen, dit kun je zien als jouw projectmanager. Deze projectmanager helpt je bij jouw ontwikkeling, door te kijken naar waar je goed in bent en wat je nog kunt ontwikkelen. Samen evalueer je wat je doelen zijn en waar je staat en hoe je deze doelen het beste kunt bereiken.

Je zal dus voornamelijk projecten draaien van ongeveer 6 tot 8 maanden bij verschillende opdrachtgevers. Bij iedere WFT die je behaald krijg je een riante loonsverhoging. De eerste maanden hard werken worden dan ook direct beloond. Daarnaast zijn er vaak borrels, uitjes en sportevenementen waar je aan kan deelnemen, lachen en plezier is heel belangrijk bij jouw toekomstige werkgever!

Dit ben jij

- Gedreven
- Persoonlijk betrokken
- Communicatief sterk
- Kan samenwerken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ondersteunt hun opdrachtgevers met het vinden van financiële/verzekerings starters door heel Nederland. Ze richten zich vooral op de duurzame en flexibele inzet van professionals. Jij wordt gedetacheerd bij een van de opdrachtgevers van deze organisatie. Je krijgt een auto van de zaak en bent bereidt te reizen naar je toekomstige werkgever!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leaseauto!