Startersfunctie Technisch Support Consultant

Aan de slag als bedrijfskundige consultant!

Dit ga je leren

Je wordt gezamenlijk met enkele nieuw aangenomen starters intern opgeleid tot technisch Support Consultant. In jouw rol ga je voornamelijk aan de slag met het behandelen van Support vragen en het programmeren, om daarmee de software dat je aan de man brengt zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van - nieuwe - klanten.

Hierbij kan je denken aan MKB bedrijven, groothandels, productie- en servicegerichte bedrijven. Naast het programmeren, is het ook belangrijk dat je in staat bent om de wensen en interne werkprocessen zoals financiën, inkoop, verkoop en logistiek van de klant inzichtelijk te krijgen, zodat je hier zo goed mogelijk op in kan spelen. Er wordt verwacht dat je - basis - programmeerkennis hebt van Query, PowerBI, PHP, C# en eventueel Java. Er wordt niet direct verwacht dat je alles zelfstandig op kan pakken, het gaat meer om de interesse en de leergierigheid om dit verder - en beter - onder de knie te krijgen!

Binnen deze functie werk je als support consultant in een team aan klantvragen. Je voert zelfstandig en in teamverband projecten uit en bent bij de klant gesprekspartner op managementniveau.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal in eerste instantie - afhankelijk van Corona - voornamelijk vanuit huis aan de slag gaan, maar ook zeker op kantoor. Tijdens deze functie ben vooral bezig met support vragen en kleine aanpassingen. Dit betreft veel analyse, maar ook wat programmeren. Daarnaast ben je in staat om de wensen en interne werkprocessen van de klant inzichtelijk te krijgen, zodat je hier zo goed mogelijk op in kan spelen.

Om dit te kunnen bewerkstelligen ontvang je een telefoon, laptop, reiskostenvergoeding, een goede pensioenopbouw en een bonusregeling (er wordt gewerkt met teamtargets) dat meegroeit. Wanneer je het werk goed onder de knie hebt, zal je met jouw auto van de zaak daadwerkelijk de klanten bezoeken!

Dit ben jij

* Afgestudeerd (HBO) en Bedrijfskundig
* Je bent een teamspeler, resultaatgericht, gedreven en gestructureerd
* Bovengemiddelde interesse in bedrijfsprocessen
* Interesse in Query, PowerBI, PHP, C# en eventueel Java
* Affiniteit met softwarepakketten
* In staat om naar Almelo te reizen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verkoop van Software en is een grote speler in Nederland, waarbij zij zich focussen op het MKB. Er werken 150 medewerkers en er wordt gewerkt vanuit meerdere locaties in Nederland waarmee vele klanten worden bediend.

De sfeer is te omschrijven als mens- en resultaatgericht, waarbij men juist ook met elkaar de gezelligheid op zoekt. Zo speelt een deel van het team bijvoorbeeld padel en/of tennis met elkaar en er is een Biersommelier in het team aanwezig. Daarnaast staat 'niet lullen, maar poetsen centraal', waarbij men altijd voor elkaar klaarstaat!

Je ontvangt een goed starterssalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), waar een bonusregeling bovenop komt. Verder ontvang je reiskostenvergoeding en het bedrijf is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure!
group
100+ medewerkers
mood
Gedreven, plezier, mensgericht
local_bar
Vrijmibo!