Startersfunctie junior business analist

Je gaat aan de slag als business analist bij een internationale organisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief in verzekeringswereld en er werken 75 medewerkers binnen het bedrijf. De organisatie is op zoek naar een junior business analist!

De werkzaamheden staan in het kader van cijfermatige analyses maken ten behoeve van de business. Geen dag is hetzelfde en je krijgt te maken met verschillende vraagstukken die moeten worden behandeld en vervolgens zal er een gedegen advies moeten worden gegeven op strategisch niveau; deze plannen dienen tevens op een correcte wijzen te worden gepresenteerd.

Heb jij cijfermatige en analytische vaardigheden en daarnaast interesse in wiskunde, econometrie en actuariaat? Dan is deze startersfunctie geschikt voor jou! Op het gebied van begeleiding zal de senior business analist je wegwijs maken met de werkzaamheden binnen de organisatie.

Het instroommoment is in overleg te bepalen!

Zo ziet jouw dag eruit

Op kantoor en eventueel deels thuis door Covid

Dit ben jij

- Financiële of wiskundige achtergrond
- Flexibel ingesteld
- Kan een presentatie geven
- Analytisch ingesteld en je bent goed in het maken van analyses
- Interesse in wiskunde, econometrie en actuariaat
- Wilt graag doorgroeien binnen deze mooie organisatie
- Goede beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in verzekeringswereld en er werken 75 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf is centraal gelegen in Rotterdam, dus een auto is geen noodzaak. De organisatie faciliteert in uitstekende begeleiding!
group
50+ medewerkers
mood
Open en professioneel
local_bar
Internationaal actief