Startersfunctie finance en control

Je gaat bedrijven adviseren en verder helpen

Dit ga je leren

Onze opdrachtgever is een detacheringsorganisatie waarbij je als interim financial in de eerste twee jaar drie tot vier verschillende bedrijven ziet en werkt als AP-medewerker, Gl-Accountant, AR Medewerker en wellicht als Project Controller. Bij een vaste werkgever zit je vaak een jaar of twee jaar in een vaste rol als bijvoorbeeld crediteuren medewerker (Accounts Payable) of debiteuren mederwerker (Accounts Receivable).

De organisatie beschikt over een eigen Academy waar jij als starter jouw vakinhoudelijke kennis uitbreidt en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Denk hierbij onder meer aan: nieuwe software, wet- en regelgeving (BTW-IFRS-etc.), digitalisering van processen, Data Analyse & Process Mining. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van communicatie, presentatie en andere soft skills.

Je wordt gedetacheerd op verschillende projecten. Jij krijgt een vast contract, maar krijgt dus klussen bij verschillende klanten. Dat maakt het een uitdagende startersfunctie, omdat je bij veel verschillende organisatie terecht kan komen.

Tijdens jouw nieuwe startersfunctie ga jij aan de slag met alle aspecten van finance & control. Je hebt in jouw studie al veel theoretische kennis opgedaan op het gebied van finance, maar gaat het nu in de praktijk brengen. Los jij alle puzzels altijd op als het om cijfertjes gaat en verbeter jij alle processen?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze vaste functie zijn onder andere:
- Ondersteuning op de financiële afdeling;
- Oplossen van (door de klant aangedragen) problemen op financieel gebied;
- Signaleren van verbeterpunten;
- Het ontwikkelen van analyses en het maken van overzichten;
- Up to date houden van interessante KPI's en het verbeteren van de bestaande rapportages
- Forecasting

Startperiode is flexibel en in overleg bespreekbaar.

Zo ziet jouw dag eruit

Je vervult (vanuit een vast dienstverband) op projectbasis alle voorkomende werkzaamheden die voorbij komen op de afdeling Finance & Control. Vanuit een flexibele instelling vervul je opdrachten bij opdrachtgevers die voornamelijk in de Randstad gevestigd zijn. Hierdoor zoeken wij financiële krachten die niet altijd hetzelfde willen doen. Wij zoeken iemand die carrière wil gaan maken, iemand die wil doorgroeien en met leuke projecten aan de slag wilt gaan! Je komt terecht bij een toonaangevende en een bij jou passende organisatie.

Dit ben jij

Voldoe jij aan de onderstaande eisen?
- Afgeronde Bachelor of Master in financiële richting
- Gestructureerd
- Analytisch sterk
- Zelfstandig
- Kennis van Excel
- Boekhoudkundige kennis
- Resultaatgericht
- Extravert

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in de finance & control en er werken 30-35 medewerkers binnen het bedrijf, jij zal vooral werken met veelal gelijke mensen! De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en professioneel.

De organisatie traint jou en leidt jou op tot finance professional. Het is een detacheringsorganisatie, dus jij komt op diverse projecten te zitten.
Het gaat hierbij vooral om functies als: Assistent Controller, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Hoofd Administratie, Manager Finance en Financieel Directeur.

Ik kan mezelf voorstellen dat je wat meer bedrijfsinformatie wilt hebben. Heb je interesse? Whatsapp, mail of bel mij gerust!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en professioneel
local_bar
Je eigen projecten!