Startersfunctie Support Consultant

Aan de slag als consultant door heel NL!

Dit ga je leren

Je wordt gezamenlijk met enkele nieuw aangenomen starters intern opgeleid tot Business Support Consultant. In jouw rol implementeer en adviseer je - nieuwe - klanten (MKB bedrijven, groothandels, productie- en servicegerichte bedrijven) omtrent de software die jij aan de man brengt. Hiervoor is het belangrijk dat je in staat bent om de wensen en interne werkprocessen zoals financiën, inkoop, verkoop en logistiek van de klant inzichtelijk te krijgen, zodat je hier zo goed mogelijk op in kan spelen. Naast dat je uiteraard alles leert omtrent de software, zal een klein stukje techniek ook een onderdeel zijn van de functie. Wanneer je bijvoorbeeld reeds ervaring met PowerBI en/of Query hebt opgedaan is dit mooi meegenomen. Beschik je niet over deze skills, maar sta je ervoor open om jezelf hierin verder te ontwikkelen? Dan is dit zeker mogelijk!

Binnen deze functie werk je als support consultant in een team, waarbij je direct in contact staat met de klanten en jij de beslissende schakel bent. Je voert zelfstandig en in teamverband projecten uit en bent bij de klant gesprekspartner op managementniveau.

Zo ziet jouw dag eruit

Je zal in eerste instantie - afhankelijk van Corona - voornamelijk vanuit huis aan de slag gaan, maar ook zeker op kantoor. Tijdens deze functie ben vooral bezig met support vragen en kleine aanpassingen. Dit betreft veel analyse, maar ook wat programmeren. Daarnaast ben je in staat om de wensen en interne werkprocessen van de klant inzichtelijk te krijgen, zodat je hier zo goed mogelijk op in kan spelen.

Om dit te kunnen bewerkstelligen ontvang je een telefoon, laptop, reiskostenvergoeding, een goede pensioenopbouw en een bonusregeling (er wordt gewerkt met teamtargets) dat meegroeit. Wanneer je het werk goed onder de knie hebt, zal je met jouw auto van de zaak daadwerkelijk de klanten bezoeken!

Dit ben jij

* Afgestudeerd (HBO) en bedrijfskundig
* Je bent een teamspeler, resultaatgericht, gedreven en gestructureerd
* Bovengemiddelde interesse in bedrijfsprocessen
* Je hebt sociaal en hebt de gunfactor
* Affiniteit met softwarepakketten
* In staat om naar Almelo te reizen

Nogmaals:
* Het belangrijkste is dat je commercieel gedreven bent en in staat bent om interne bedrijfsprocessen in kaart te brengen en daarop in te spelen. De technische kant wordt je aangeleerd en is slechts een klein onderdeel van jouw werkzaamheden.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verkoop van Software en is een grote speler in Nederland, waarbij zij zich focussen op het MKB. Er werken 150 medewerkers en er wordt gewerkt vanuit meerdere locaties in Nederland waarmee vele klanten worden bediend.

De sfeer is te omschrijven als mens- en resultaatgericht, waarbij men juist ook met elkaar de gezelligheid op zoekt. Zo speelt een deel van het team bijvoorbeeld padel en/of tennis met elkaar en er is een Biersommelier in het team aanwezig. Daarnaast staat 'niet lullen, maar poetsen centraal', waarbij men altijd voor elkaar klaarstaat!

Je ontvangt een goed starterssalaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), waar een bonusregeling bovenop komt. Verder ontvang je reiskostenvergoeding en het bedrijf is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure!
group
100+ medewerkers
mood
Gedreven, plezier, mensgericht
local_bar
Vrijmibo!