Junior recruiter

Jij gaat aan de slag als recruiter voor dit mooie bedrijf!

Dit ga je leren

Als junior recruiter ben je voornamelijk actief in de werving & selectie van nieuwe kandidaten. Je werkt in een klein en hecht team van accountmanagers en recruiters en je bouwt aan een eigen kandidatenbestand. Vanaf dag een ben je actief lid van de organisatie en ben je al bezig met het bellen en benaderen van potentiële kandidaten voor jullie klanten.

Als recruiter schakel jij met tussen jouw beschikbare kandidaten en jouw collega's van accountmanagement. Zo vervul je samen met collega's de mooiste vacatures en maak je jullie klanten blij. Naast de samenwerking met de accountmanagers, werk je ook nauw samen met marketing om zo ervoor te zorgen dat de kandidaten jullie weten te vinden.

Door die nauwe samenwerking met marketing ben je in jouw rol als recruiter nooit bezig met koude werving, maar altijd vanuit de warme leads en sollicitaties. Dat maakt je werk een stukje eenvoudiger, waardoor jij je kunt focussen op de leuke gesprekken met de kandidaten!

Het hoofdkantoor zit in Geldermalsen van waaruit jij het gros van de tijd zult werken. Binnen de functie hoort ook een auto van de zaak, waarmee je ook privé kunt rijden. Een mooie extra voorwaarde dus! Junior recruiter

Zo ziet jouw dag eruit

Ondanks dat je een duidelijke rol als recruiter op je neemt, zijn je dagen wel erg divers. Je hebt veel verschillende gesprekken met kandidaten en je collega's en je bent daarnaast bezig met het opleidingscentrum dat speciaal voor de kandidaten is ingericht.

Je kunt hier heel snel groeien in de richting van ofwel medior/senior recruiter, ofwel accountmanager. In de rol van accountmanager ga je ook de andere kant van het werk onderzoeken door juist de klanten te bezoeken en minder tot geen recruitment meer te doen.

Ben jij iemand met een passie voor menselijk contact én commercie, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Jij zorgt dagelijks voor tevreden klanten en kandidaten. Samen met je accountmanagement collega's weet jij die twee partijen goed te matchen.

Wat kun je van de werkgever verwachten?
- Een vast startsalarissalaris van circa 2300-2500 euro per maand, exclusief bonussen
- Auto van de zaak
- Telefoon
- Een fijne en leerzame omgeving

Dit ben jij

- Gemotiveerd
- Mensgericht
- Gedreven
- Ambitieus
- 40 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een organisatie die specialist is op het gebied van uitzenden en detacheren van ervaren vaklieden. Deze vaklieden kunnen op projecten in heel Nederland komen te werken. Niet alleen Nederlandse, maar ook werken zij veel met Duitse en Poolse krachten. Door goede contacten, direct oplossen van problemen en klantgerichtheid groeien zij constant. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Er heerst een informele sfeer.

Jouw nieuwe werkgever is jong, dynamisch en ambitieus en geeft klant, kandidaat, bezoeker en collega een prettig en welkom gevoel!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, jong, plat en dynamisch!
local_bar
Auto van de zaak!