Junior accountmanager sales

Jij gaat als accountmanager op pad!

Dit ga je leren

Als accountmanager ben je voornamelijk actief in de sales. Je werkt in een klein en hecht team van accountmanagers en recruiters en je bouwt aan een eigen klantenbestand. Al snel ga je zelf ook klanten bezoeken en hen overtuigen van de kracht van je nieuwe werkgever.

Voor elke regio is een accountmanager verantwoordelijk en op dit moment is er versterking gevraagd voor de regio Brabant en Gelderland gevraagd. Naast de accountmanagers hebben ze een aantal recruiters in dienst die de kandidaten aanleveren. Voor jou geldt dus enkel de salesrol!

Het hoofdkantoor zit in Geldermalsen. In het begin zal je hier veel aanwezig zijn. Na verloop van tijd zal je veel afspraken hebben en is thuiswerken een optie. Je bent gemiddeld drie dagen op kantoor en 2 dagen onder weg om klanten te bezoeken. Zo heb je een mooie veelzijdige functie waarbij je dus zowel binnen als buiten actief bent.

Jij gaat die kandidaten vervolgens weer onder de aandacht brengen van (potentiële) klanten. Ben jij iemand die wel van een uitdaging houdt en graag zelf van 0 af aan opbouwt? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Junior accountmanager sales

Zo ziet jouw dag eruit

Jij ziet overal kansen en mogelijkheden in de bouw & techniek wereld en weet in no-time jouw klantenbestand uit te breiden. Koude acquisitie is voor jou een ‘koud-kunstje’ en je gaat vol zelfvertrouwen en enthousiasme een salesgesprek aan. Ook de opvolging, het bouwen aan een lange termijn relatie is iets wat jij goed uitvoert. Kortom, jij biedt jouw klanten passende vakmensen aan én jij geeft jouw vakmensen een passende carrière.

Ben jij iemand met een passie voor menselijk contact én sales, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Jij zorgt dagelijks voor tevreden klanten en kandidaten. Samen met je recruitmentcollega's weet jij die twee partijen goed te matchen.

Wat kun je van de werkgever verwachten?
- Een vast salaris van circa 2400 euro per maand, exclusief bonussen
- Auto van de zaak
- Telefoon
- 0-2 jaar werkervaring

Dit ben jij

- Gemotiveerd
- Commercieel inzicht
- Gedreven
- Ambitieus
- 40 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een organisatie die specialist is op het gebied van uitzenden en detacheren van ervaren vaklieden. Deze vaklieden kunnen op projecten in heel Nederland komen te werken. Niet alleen Nederlandse, maar ook werken zij veel met Duitse krachten. Inmiddels zijn er gemiddeld 100 mensen in dienst! Door goede contacten, direct oplossen van problemen en klantgerichtheid groeien zij constant. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Er heerst een informele sfeer.

Jouw nieuwe werkgever is een jong, dynamisch en ambitieus dat klant, kandidaat, bezoeker en collega een prettig en welkom gevoel geeft.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel, jong, plat en dynamisch!
local_bar
Vrijdagmiddag borrel;)