Uitdagende startersfunctie bij een consultancy bureau in hartje Amsterdam

Aan de slag als junior account specialist

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf dat (grote) merken adviseert om ze meer uit hun business te laten halen.

In jouw nieuwe job ga je werken als junior account specialist. Je gaat aan de slag met het systematisch genereren van campagnes die tot meer leads gaan leiden.

Dit doe je door warme leads te bellen en mailen, verwerken van de data van deze leads en het samenbrengen van de merken met leads op bijvoorbeeld evenementen.

Zo ziet jouw dag eruit

In deze veelomvattende baan pak je diverse taken op. Jouw dag begint dan ook met overleg met de senior account specialisten waarin je laat zien hoe jij de plannen voor agentschappen wilt gaan uitrollen.

Je gaat onder andere op zoek naar nieuwe leads voor de klanten van het bedrijf. Je gaat meetings inplannen voor klanten. Een belangrijk onderdeel is de verwerking van data van prospects in het systeem. Dit is belangrijk om zo de juiste adviesplannen op te kunnen stellen.

Dit ben jij

- Goede beheersing van de Engelse taal
- Zelfstandig
- Georganiseerd
- Representatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever houdt zich bezig met het adviseren van marketing bureau's en er werken 4 mensen op het kantoor. Het is een internationale speler met klanten in Amerika, Denemarken en Engeland. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open.

Je komt te werken op een afdeling met 4 collega's. Zij houden zich bezig met het gehele adviestraject voor de klanten/merken.

Het bedrijf is gevestigd in het hart van Amsterdam en prima te bereiken met het OV.
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Gevestigd in hartje Amsterdam!