Programma/event manager functie

Aan de slag als programma/eventmanager

Dit ga je leren

Je bent ondersteunend aan de programmamanagers van 2 belangrijke takken van de organisatie. De internationale tak en de tak die zich erop richt om jonge ondernemende architecten te helpen verder te groeien.

Je ondersteunt de programmamanager hierin en werkt zelfstandig aan projecten binnen de 2 divisies, zoals: ondersteuning op de voorbereiding en uitvoering van events en bijeenkomsten, PR en publiciteit, waaronder uitingen via website en digitale media, et cetera.
Ook draag je bij aan de continuïteit en bereikbaarheid (van contactpersonen) van de programma’s en ben je eerstelijns opvang voor e-mail en telefoon.

In principe is het functie voor 24uur per week, dit is wel bespreekbaar.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent op je best wanneer je mag plannen en organiseren. Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus en bent vooral een doener. Je bent ook een echte teamspeler en je wil graag een bijdrage leveren aan een groter geheel. Hier ben je dan ook elke dag mee bezig!

Dit ben jij

- Je hebt ervaring (dit kan ook vanuit stage of bijbaan) met het ondersteunen van projecten en projectmatig werken.
- Hbo werk- en denkniveau (richting communicatie, marketing, small business of vergelijkbaar)
- Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden (Nederland en Engels)
- Aantoonbare affiniteit met architectuur is een pré.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de architectenbranche en bestaat uit 18 hoogopgeleide medewerkers. Allen hebben een HBO of WO achtergrond. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als uniek. Je komt binnen een echte kennisorganisatie terecht waar je jezelf kunt ontplooien op je business skilss, je kennis over de markt maar ook op communicatieve vaardigheden en hoe je je moet gedragen binnen een zakelijk gerelateerd netwerk.
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.
Het bedrijf is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, vanaf Amsterdam Centraal ben je nog zo’n 10 minuten onderweg.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel met een zakelijke uitstraling
local_bar
Geweldige locatie