Medewerker marketing & communicatie

Jij bent als marketing & communicatie medewerker de creatieveling binnen het bedrijf en zorgt voor meer naamsbekendheid!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in de vis en leveren aan klanten in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Binnen deze mooie organisatie zijn ze op zoek naar een medewerker marketing & communicatie. Jouw takenpakket zal heel divers zijn, waarbij je kunt denken aan de volgende zaken:
- Het beheren van de social media kanalen
- Het meewerken aan de employer branding i.c.m. de HR afdeling
- Het verzorgen van foto's en het ontwerpen van visuals
- Het bedenken en uitwerken van workshops, acties en evenementen
- E-mailmarketing
- SEO en SEA
- Het verder professionaliseren van de website

Kortom, hele diverse taken met genoeg vrijheid en ruimte voor jouw eigen input!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag start met een lekkere bak koffie of thee en een gezellig praatje met één van jouw collega's. Na een kort startoverleg begin je met het versturen van de wekelijkse nieuwsbrief. Na dat je deze de deur hebt uitgedaan ga je aan de slag met het bewerken van een nieuwe promotie video. Voor dat je het weet is het al weer tijd voor de gezamenlijke verse lunch. De middag start je met het ontwerpen van diverse post voor op social media. Je werkt uiteraard de content kalender bij en je bespreekt nieuwe ideeen om de doelgroep nog beter te bereiken. Kortom, jouw dag vliegt voorbij en zit vol afwisseling!

Dit ben jij

- Afgeronde hbo opleiding richting marketing / communicatie
- Creatief ingesteld
- Communicatief vaardig
- Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
- Proactieve houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever is actief als groothandel in de vis en heeft klanten in diverse landen. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en naast dat er hard gewerkt wordt is er ook zeker ruimte voor ontspanning.

Het bedrijf is zeker te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is hierbij zeker wel handig.

Je komt te werken in een gezellig en jong team, je krijg een goed salaris en hebt ook uitzicht op een vast contract. Kortom, alles wat je moet willen als starter op de arbeidsmarkt!


group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel gezellige bedrijfsuitjes!