Medewerker marketing & communicatie

Vaste functie marketing & communicatie

Dit ga je leren

Dit productie en verwerkingsbedrijf is op zoek naar een vaste medewerker voor de marketing en communicatie. Het bedrijf is werkzaam in de verwerking van gevaarlijk afval en gebruikt dit afval om nieuwe producten te produceren. Denk hierbij aan verf en lak. Deze recyclecyclus is uniek in Europa en dat maakt dit bedrijf dan ook Europees marktleider.

Zo ziet jouw dag eruit

Na een hete kop koffie en een gezellig gesprek met enkel collega's ga jij aan de slag met de verschillende taken in jouw takenpakket. De ene dag zal jij bezig zijn met de posts op social media, de dag erna zal je veel bezig zijn met het organiseren van een intern of extern evenementen. Daarnaast zal je ook bezig zijn met het onderhouden en ontwikkelen van het communicatieplan. Jij hoeft je dus geen dag te vervelen tijdens jouw intensieve maar leuke en gevarieerde werkweek.

Dit ben jij

-Afgeronde commerciële opleiding (Commerciële Economie/Communicatie)
-Kennis van Microsoft Office
-Ervaring met Photoshop, Canva of een ander programma
-Beheersing Nederlandse en Engelse taal
-Zelfstandig
-Beschikt over een 'opgestroopte mouwen' mentaliteit

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de productie en verwerking van gevaarlijke stoffen en er werken 70 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig. Het is belangrijk dat je écht zin hebt in jouw werk en dat je zelfstandig kan werken.

Je komt op het hoofdkantoor te werken met verschillende afdelingen. Het bedrijf is te bereiken met het openbaar vervoer als je een stuk wilt lopen, maar er kan ook geregeld worden dat jij met een collega meerijdt vanaf een treinstation of bushalte.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige borrels