Je gaat aan de slag als commerciële starter!

Je gaat aan de slag met veel verschillende commerciële taken binnen een organisatie gericht op de medische branche !

Dit ga je leren

Zit jij vol energie, zelfvertrouwen en deins jij niet terug voor het plegen van een "koud" belletje? Dan is dit de uitdaging voor jou! Weet jij door middel van je enthousiasme klanten telefonisch te binden en hierdoor langdurige relaties op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit bedrijf is al 35 jaar internationaal actief en de grootste onafhankelijke leverancier op gebied van elektronische onderdelen en systemen. De tak van de organisatie waar jij bij zal komen te werken houdt zich specifiek bezig met medische onderdelen.

Je gaat fungeren in de rol als Business Developer gericht op de medische branche. Een zeer dynamische functie waarbij geen dag hetzelfde is! Wat met name van belang is dat je enerzijds beschikt over analytische skills zodat je na het onderzoeken van specificaties een duidelijk beeld krijgt welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens is het van belang om de commerciële vertaalslag te maken (aan de hand van de analyses) om de producten van de organisatie te verkopen. Je hebt contact met medische experts over de hele wereld! Het is van belang dat je op niveau kan communiceren met de klant en tevens ook snel kan schakelen! Een mooie bijkomstigheid aan deze functie is dat je op zakenreis gaat in verschillende landen over de hele wereld!

De organisatie is jong en dynamisch. Het is belangrijk dat je ervan houdt om dingen uit te zoeken en goed in het Engels kan communiceren. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een jong bedrijf? Dan is deze (starters) functie zeker geschikt voor jou!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een lekkere kop koffie en een praatje met je collega's. Op de locatie in Nederland werken 30 werknemers, waarvan 3 op jouw afdeling. Je zult de dag beginnen met het maken van een planning en gaat dan aan de slag met je taken! Tussendoor kan je berichtjes en belletjes vanuit heel de wereld ontvangen waar je op moet reageren. Het is een erg afwisselende functie en je zult je nooit vervelen!

Dit ben jij

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal!
- Je hebt een hbo/wo diploma (commerciële richting)
- Werkervaring in de sales is een pre
- Je wilt je graag ontwikkelen
- Je vindt het leuk om onderzoek te verrichten
- Ondernemend
- Enthousiast
- Flexibel
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je zoekt iets voor de langere termijn
- Je bent bereid om voor het werk naar het buitenland te gaan

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als leverancier op gebied van elektronische onderdelen en systemen binnen de medische branche. Er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf in Nederland. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong en dynamisch.

Je komt te werken op een afdeling met 3 collega's.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Open en resultaatgericht
local_bar
Internationaal actief!