Vaste functie Werkvoorbereider Bouwkunde

Projecten voorbereiden en in goede banen leiden!

Dit ga je leren

Ben jij een gedreven en organisatorisch talent? Heb je affiniteit met techniek en wil je jouw vaardigheden inzetten om projecten tot een succes te maken? Dan is deze functie als Werkvoorbereider perfect voor jou! Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het voorbereiden, coördineren en ondersteunen van diverse technische projecten binnen ons bedrijf. We zijn op zoek naar een enthousiaste professional die graag wil groeien in zijn/haar carrière.

Tijdens jouw inwerkperiode als nieuwe medewerker, ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkundige professional ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen in 3D opleveren, visualiseren van ontwerpen, deelontwerpen maken en maquettes bouwen.

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw nieuwe baan!

De werkzaamheden die bij jouw baan komen kijken zijn opgebouwd uit:
- Het uitvoeren van gedetailleerde technische analyses en het opstellen van werkplannen.
- Het coördineren van planningen, deadlines en resources om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen.
- Het begrijpen van technische tekeningen en specificaties om de juiste materialen en apparatuur te selecteren.
- Het communiceren met verschillende interne afdelingen en externe leveranciers om een vlotte uitvoering van de projecten te waarborgen.
- Het oplossen van technische en logistieke uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens het projectproces.
- Het ontwikkelen van sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden om effectieve oplossingen te bieden.

Over het bedrijf:
Het jonge, innovatieve en ambitieuze familiebedrijf is gespecialiseerd in unieke glasoplossingen voor optimaal woon- en werkcomfort. Met minimale aluminium en RVS beslag ontwikkelen ze hoogwaardige glazen producten die geluid dempen, isoleren en het licht reguleren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatieprojecten, het bedrijf staat garant voor kwaliteit en transparante toevoegingen die onopvallend blijven, maar wel alle voordelen bieden. Hun glasoplossingen dragen ook bij aan energiebesparing door het versterken van bestaande ramen met glas aan de binnenzijde.

Het bedrijf is een voorloper op het gebied van duurzaamheid in glasproductie, met producten als achterscherm glazen die geluid en andere hinderlijke elementen effectief dempen. Ze bieden ook maatwerkoplossingen aan en zijn gespecialiseerd in achterzetramen, Silent Air-systemen en balkonbeglazing. Met oog voor detail en kwaliteit transformeren ze aangeleverd glas tot hoogwaardige producten, klaar voor naadloze montage. Met hun innovatieve glasoplossingen streven ze naar comfortabele, stille en duurzame leef- en werkomgevingen, waarmee ze een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen en een duurzamere toekomst bevorderen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleiders waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw baan zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een museum en de andere dag van een rijtjeshuis.

Dit ben jij

- Je beschikt over een technische achtergrond en hebt bij voorkeur een relevante opleiding afgerond (bijv. HBO (werktuig)Bouwkunde.
- Je bent een echte teamspeler en kunt goed samenwerken met diverse stakeholders.
- Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig, waardoor je projecten tot in de puntjes voorbereidt.
- Je bent leergierig en staat te popelen om nieuwe technische kennis en vaardigheden op te doen.
- Je bent communicatief vaardig en weet anderen te overtuigen en motiveren.
- Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in glasoplossingen en er werken 18 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling werkvoorbereiding met 7 collega’s. Zij houden zich bezig met de bouwtekeningen, inkoop en verkoop.

Met een gezellig en jong team wordt jij goed ingewerkt om uiteindelijk verantwoordelijkheden te krijgen. Je ontvangt een prima markconform salaris.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau coach standaard de gehele periode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jong en ambitieus team met leuke personeelsuitjes