Vaste Functie Projectmanager Bouwkunde

De werkprocessen analyseren en de kwaliteit waarborgen + optimaliseren

Dit ga je leren

Ben jij afgestudeerd aan de opleiding Bouwkunde en opzoek naar een super leuke uitdaging bij een tof bedrijf? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Als projectleider word je ingezet op verschillende projecten en ben je mede verantwoordelijk voor de aansturing en controle van operationele en administratieve processen. Je coördineert tijdens de realisatiefase het operationeel personeel zodat de opdrachten goed verlopen. Binnen deze dynamische organisatie hou je de touwtjes in handen en verzorg jij het bouw/renovatieproject van begin tot eind. Je stelt het projectplan op en verdeelt de taken en verantwoordelijkheden, neemt dagelijks de leiding over het gehele project en onderhoudt contact met leveranciers, andere betrokkenen en rapporteert aan de opdrachtgever.

Werkzaamheden die er bij komen kijken zijn o.a. het analyseren en uitwerken van tekeningen en beschrijvingen, waarin je vervolgens gaat bepalen welke activiteiten hier bij komen kijken, hoeveel uur het gaat kosten en welke kosten het met zich mee brengt. Ook ga je offertes maken en bouwmaterialen inkopen en ben je verantwoordelijk voor het aanmelden van medewerkers en ga je meehelpen met contracten voor onderaannemers.

Vind je het niet erg om verantwoordelijkheid te nemen, ben je iemand die graag wil leren en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan is dit precies wat jij zoekt!

Zo ziet jouw dag eruit

Nadat je een kop koffie hebt gepakt, starten jullie de dag gezamenlijk op, waarbij jullie samen de voortgang bespreken waarna jij zelfstandig aan de slag kan. Wat jouw werk zo interessant maakt is dat iedere dag anders is en jij veel verantwoordelijkheid krijgt. Daarnaast zijn er ook nog doorgroeimogelijkheden in het bedrijf.

Door jouw frisse blik kun jij het bedrijf helpen met de aansturing en controle van operationele en administratieve processen. Daarnaast is het jouw doel om de afdeling te optimaliseren en te moderniseren. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou!

- Een dynamische werkomgeving waarbij elke dag anders is met veel variatie en afwisseling;
- Het opdoen van concrete werkervaring;
-‍ Je krijgt veel ruimte krijgt voor eigen ideeën en ontwikkeling;
- Een goed salaris;
- We houden van een informele werksfeer;
- Elke vrijdag een gezellige weekafsluiting en regelmatig een leuke teamactiviteit.

Dit ben jij

✓ Afgestudeerd aan de opleiding HBO Bouwkunde;
✓ Commercieel sterk en communicatief vaardig met een groot organisatorisch vermogen;
✓ Lef en doorzettingsvermogen;
✓ Accuraat, proactief, zelfstandig en kan goed omgaan met ad hoc werkzaamheden;
✓ Stressbestendig en assertief;
✓ Oplossingsgericht;
✓ Procesmatig werken en denken;
✓ Geen 9 tot 5 mentaliteit;
✓ Ervaring en/of affiniteit met tekeninglezen en autoCAD;
✓ Goede kennis van Word en Excel en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
✓ Affiniteit met de onderhouds- c.q. industriële branche is mooi meegenomen maar geen pré.

Over dit bedrijf

Ben je op zoek naar een breed georiënteerde vaste functie bij een informeel en gezond en groeiend bedrijf, lees dan snel verder. Jouw toekomstige werkplek, en wellicht eerste werkgever, is gespecialiseerd in totaalonderhoud in de vorm van industrieel straal- en schilderwerk, reiniging, isolatie, vastgoedonderhoud, verbouwingen en renovaties.

Je komt te werken op een mooi nieuw kantoor, op een afdeling die zich bezighoudt met het aansturen en coördineren van bouw- en renovatieprojecten. Er werken 50 medewerkers binnen het gehele bedrijf, waarvan circa 10 medewerkers op de betreffende afdeling. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en saamhorig.

Naast dat je veel kennis op kan doen door het meelopen bij verschillende projecten, krijg je ook de kans een onderzoek uit te voeren waar het bedrijf echt iets aan heeft.

• Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en professioneel
local_bar
Leuke uitjes!