Vaste functie Bouwkunde

Jij gaat aan de slag met bouwkundige tekeningen en verschillende projecten

Dit ga je leren

Bij dit bedrijf heb je de unieke kans om als werkvoorbereidende bouwkundige aan de slag te gaan. Jij gaat werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw opdrachtgever. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken bestaan uit bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen opleveren via AutoCAD, tekeningen uitlezen en vanuit daar offertes opmaken en versturen. Dit zal vooral werk zijn dat op kantoor wordt uitgevoerd maar daarnaast kom jij als voorman ook op locatie om te zorgen dat het project goed verloopt.

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende baan. Gedurende je werk ben jij veel in contact met personeel op kantoor en met collega's of zzp'ers die buiten aan de slag zijn.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt je 's ochtends met jouw collega's waarmee je de projecten leidt en uitvoert, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw werk zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een manage of paardenstal en de andere dag met renovaties van gebouwen.

Dit ben jij

Was jij vroeger altijd te vinden en de blokkenhoek? Bouw jij de beste zandkastelen? Is jouw technisch inzicht sterk ontwikkeld? Ben jij op zoek naar een diverse stage met veel verantwoordelijkheid? Dan zoekt dit mooie bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in agrarisch bouwbedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling die zich bezig houden met de werk voorbereiding samen met 3 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en ontvang een mooi loon.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is nodig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
gezellig bedrijf