Startersfunctie bouwkundig tekenaar

Aan de slag met allround bouwkundige werkzaamheden

Dit ga je leren

Jouw toekomstig werkgever is een klein en hecht bouwkundig adviesbureau. Ze voeren projecten uit voor zowel de particuliere- (woningbezitters) als de zakelijke markt (architecten, aannemers, gemeenten, coöperaties, projectontwikkelaars etc.).

Ter uitbreiding van het team is deze organisatie op zoek naar een bouwkundig modelleur / tekenaar. Het is een baan met veel verantwoordelijkheid, veel variatie en mooie projecten. Je wordt in eerste instantie op particuliere bouwkundige projecten gezet. Je gaat je o.a. bezig houden met ontwerpen, funderingen, aansluitingen, wet- en regelgeving, vergunningen, bestemmingsplannen, aanvragen indienen etc.

Deze organisatie ontziet de klant totaal. Je gaat dus niet alleen aan de slag met een ontwerp, maar je gaat ook aan de slag met alle randzaken rondom zo'n project. Al met al een zeer leerzame klus dat erg goed op je CV staat!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een lekkere kop koffie en een overleg met jouw leidinggevende. Je bekijkt elke dag welk project je kan oppakken en waar op dat moment prioriteit ligt.

Het kantoor is bevestigd aan huis en is door de eigenaren zelf ontworpen. In de middag wordt er altijd gezamenlijk geluncht en na de lunch ga je weer vrolijk verder met jouw werkzaamheden.

Er is ontzettend veel kennis in huis, dus dit is de ideale basis voor een mooie carrière!

Dit ben jij

- Volgt MBO/HBO Bouwkunde of je bent reeds afgestudeerd
- Kennis van Revit en evt. Autocad
- Je bent enthousiast, zelfstandig en onderneemt graag actie
- Beschikbaar vanaf ongeveer 16 uur per week
- Komt uit regio Eindhoven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als bouwkundig adviesbureau en er werken 5 medewerkers binnen dit kleine maar hechte bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op hoog niveau. De eigenaar van deze organisatie is ook leraar geweest, dus kan jou de perfecte begeleiding bieden. Het bedrijf is prima te bereiken met het OV, dus eigen vervoer is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Klein maar gezellig team