Junior civiel technisch projectondersteuner

Jij gaat als junior het projectteam ondersteunen op diverse facetten!

Dit ga je leren

Jij gaat je als civiel technisch afstudeerstudent bezig houden met civiel technische thema's waar jouw stagebedrijven via de opdrachtgevers mee te maken krijgt. Om steden leefbaar te houden zijn, samenhangend met de klimaatveranderingen, intensieve en innovatieve aanpassingen nodig aan de ruimtelijke inrichting en aan watersystemen. Het civiel technisch bureau waar jij actief gaat zijn zet projecten op voor opdrachtgevers die hiermee te maken hebben. Jij bent actief op de afdeling werkvoorbereiding/ projectmanagement en je werkzaamheden zijn divers. Concreet kun je hierbij denken aan taken als: uitvoeringsassistentie, procesmanagement assistentie (system engineering / V&V), ondersteunen bij keuringen binnen en buiten, Autocad werktekeningen maken, werkplannen schrijven, inkoopspiegels maken, planningsvoortgang bewaken en algemene werkvoorbereidende taken.

Naast het meewerken zal jouw opdracht grotendeels worden ingevuld met het startklaar maken van de VIA. VIA wordt vanaf 2022 in deze sector gehanteerd door middel van een zogenaamde veiligheidsladder. Jij gaat ervoor zorgen dat het bedrijf hiervoor al haar werkzaamheden volgens deze nieuwe richtlijn is ingericht.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij werkt op de afdeling werkvoorbereiding van dit civiel technisch bureau, je werkt samen met ervaren experts in het vakgebied. Zij voorzien jou van de nodige informatie en hulp! Jullie zijn samen, als een team, verantwoordelijk voor de goede verloop van verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers en dat maakt jullie functie een diverse functie waarin jullie schakelen met elkaar en veel verschillende partijen!

Verder bezit jij:
- VCA vol certificaat
- Autocad ervaring
- Kennis van bodemsanering (BRL7000
- R-DLP cerficaat (of bereidt deze te behalen)
- Interesse en affiniteit met grondverzet en grondstromen
Kennis van RAW systematiek UAV/ UAV-CG
- In het bezit van een rijbewijs

Dit ben jij

- Frisse blik
- Initiatief tonen
- Proactief
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Durft fouten te maken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de civiele techniek en er werken ongeveer 120 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en familiair.

Je komt te werken op een afdeling projectmanagement met vijf collega’s. Zij houden zich bezig met het binnenhalen, voorbereiden, calculeren en uitvoeren van een project. Jij gaat het team hierin ondersteunen en krijgt de kans je hier op alle facetten nog verder in te ontwikkelen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding als starter en krijgt een prima startsalaris conform CAO.
group
100+ medewerkers
mood
Familiebedrijf
local_bar
Platte organisatie