Commercieel binnendienst medewerker en sales

Dagelijks aanspreekpunt van de klanten!

Dit ga je leren

Je hebt een veelzijdige rol als commercieel medewerker. Naast het bellen van bestaande klanten ga je ook (warme) acquisitie uitvoeren inclusief bijbehorende rapportage. Van daaruit ga je binnenkomende verkooporders verwerken.

Tijdens het klantcontact probeer je ook klanten met klachten zo goed mogelijk van dienst te zijn en dit vermeld je ook in het klantendossiers zodat deze zo up-to-date mogelijk blijft.

Voordat je offertes verstuurt naar een klant nadat je de deal hebt binnengehaald controleer je deze natuurlijk en verstuur je deze samen met de richtlijnen en verkoopvoorwaarden.

Daarnaast geef je ook ondersteuning aan de verkoop buitendienst en kan je projectmatige activiteiten en ad-hoc werkzaamheden oppakken binnen de afdeling!

Een afwisselende baan met enorm veel kansen om door te groeien naar manager of naar de buitendienst! Commercieel binnendienst medewerker en sales

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag natuurlijk met een kop koffie. Terwijl deze op drinktemperatuur komt check je even je binnen gekomen mails. Na deze te hebben verwerkt en je koffie op is ga je je bestaande klanten nabellen voor een nieuwe afspraak. Ook verstuur je de offertes met richtlijnen en verkoopvoorwaarden van de deals die je gisteren gesloten hebt. In de middag werk je je agenda bij en ga je verder met een project die op dat moment wordt uitgevoerd binnen je afdeling.

Dit ben jij

- Een opleiding afgerond in de commerciële richting
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; de Duitse en Engelse taal is een pré
- Ambitieus en flexibel
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Analytisch en administratief sterk
- Kan snel schakelen tussen verschillende taken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief internationaal actief in de inzamelings-,verwerkings- en recyclingbedrijf branche van overwegend gevaarlijke afvalstoffen. Op kantoor zijn verschillende afdelingen zoals sales, marketing, inkoop, enz. De sfeer is informeel en je kan hier doorgroeien richting managementtaken. Doordat het een MKB bedrijf zijn functies in de organisatie veelzijdig.

Er werken 50 medewerkers en de sfeer binnen de organisatie is informeel.
Zelf kom je op een afdeling te zitten waar 5 medewerkers zitten.

Je krijgt een marktconform salaris. Het bedrijf is niet goed met het openbaar vervoer te bereiken dus een auto is wel handig maar niet noodzakelijk.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en dynamisch!
local_bar
Vrijdagmiddagborrel!