Vaste functie sales!

Je gaat je bezig houden met de verkoop binnendienst!

Dit ga je leren

In deze baan ga jij je breed oriënteren. Voornamelijk zal jij je focussen op klantcontact, orders behandelen, opstellen van offertes en het verschaffen van de juiste informatie aan de klant. Jij weet precies waarom klanten jullie producten afnemen en deze kennis pas je toe in je werk. Daarnaast zal jij ook gericht zijn op een stukje marketing, voornamelijk het analyseren van de uitingen ligt hierbij bij jou. Wat hebben vorige acties gedaan en hoe kan je dit gebruiken in de toekomst?

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een kop koffie, groet je collega's en maakt een gezellig babbeltje. Vervolgens start je door het maken van afspraken bij potentiële klanten en met het vergroten van de omzet. Je evalueert de afgelopen week, waar ben je gebleven, wat ging goed en waar zitten verbeteringen? Wat zijn je doelen voor komende week? Met jouw frisse blik ga je lekker aan de slag, je zal begeleid worden door de senior accountmanagers waar nodig. Dit bedrijf merkt momenteel dat alle huidige medewerkers een beetje zijn vastgeroest in het huidige werk. Daarom zoeken ze jou, jij gaat met veel lef en enthousiasme aan de slag om nieuwe klanten binnen te halen. Je bent echter niet bang om fouten te maken en draagt hier verantwoordelijkheid voor. In het begin zal jij voornamelijk ondersteuning bieden, maar je hebt hier zeker veel doorgroei mogelijkheden!

Dit ben jij

✔ Leergierig
✔ Communicatief sterk
✔ Pro-actief
✔ Affiniteit met sales
✔ Kennis van online marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige bedrijf is actief in levering van staalproducten en er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en je ontvang een marktconform salaris o.b.v. jouw kennis en ervaring.

Je komt te werken op een afdeling sales met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de klantgroepen en de verkoop.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding waar nodig van ervaren accountmanagers. Het startsalaris zal marktconform zijn, afhankelijk van jouw kennis en ervaring is dit nog bespreekbaar. Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto of scooter is handig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Familiebedrijf