Vaste functie als sales consultant

Je gaat aan de slag met sales en recruitment!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar iemand die een combinatie van sales en recruitment wil oppakken. Deze organisatie is een bemiddelaar van technisch personeel. Dit doen zij zowel voor lager- als hogeropgeleide mensen. Ze hebben in de afgelopen twintig jaar een ruim aanbod aan technische vacatures opgebouwd en zijn nu op zoek naar iemand die het team komt versterken. Je gaat je zowel richten op een stuk acquisitie ter uitbreiding van het netwerk. Daarnaast ga je je ook bezig houden met het recruiten, binden en boeien van flexkrachten.

Zo ziet jouw dag eruit

Je beheert je eigen agenda, dus je bent zelf verantwoordelijk voor het indelen van jouw week. Je bent verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het uitnodigen van intakes en het doen van de bezoeken. Je hebt dus een gevarieerd taken pakket! Daarnaast werk je met een bonussysteem, dus kun je naast je basissalaris nog een dikke bonus verdienen!

Dit ben jij

- In staat om mensen van verschillend niveau te spreken
- Je bent ondernemend
- Commercieel
- Zelfstandig, planmatig en gestructureerd
- Fulltime beschikbaar
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief binnen de technische detachering en er werken ongeveer 10 medewerkers intern en 35 medewerkers extern binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima basisloon. Daarnaast werkt dit bedrijf met een bonusregeling!

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Je krijgt overigens een auto ter beschikking gesteld!
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mooie doorgroeimogelijkheden!