Traineeship technische bedrijfskunde

Jij gaat bezig met verbetertrajecten of het efficiënter maken van bedrijfsprocessen met behulp van LEAN.

Dit ga je leren

Als trainee krijg je de mogelijkheid om het bedrijf van binnen en van buiten te leren kennen, en zodoende te ontdekken waar jij toegevoegde waarde kunt leveren. Dat betekent dat jouw uitstroomprofiel gedurende het traineeship steeds duidelijker wordt. Je gaat doen waar je goed in bent, waar je interesses liggen en wat het beste bij je past. Na je traineeship krijg je een kader/staffunctie, zoals (assistent) projectleider, (toekomstig) afdelingshoofd of manager.

Interessante aspecten waar jij je mee bezig gaat houden zijn bijvoorbeeld verbetertrajecten in samenwerking met andere bedrijven, of het efficiënter maken van bedrijfsprocessen met behulp van LEAN.
Als trainee werk je dus direct mee aan projecten en opdrachten. Je denkt mee over technische ontwikkelingen, vertaalt deze naar verbeteringen of nieuwe concepten en weet deze te integreren in de bedrijfsprocessen. Termen als duurzaamheid, energieneutraal en integraal samenwerken en ketensamenwerking krijgen mede door jouw bijdrage meer betekenis!

Zo ziet jouw dag eruit

- Je gaat na een korte inwerkperiode direct meedraaien in het bedrijfsproces, in verschillende functies waarbij je jouw eigen verantwoordelijkheden krijgt, zodat je alle stappen van het proces van binnen en van buiten leert kennen.
- Toepassen van LEAN methodieken bij het verbeteren van processen.
- Borgen van veranderingen/verbeteringen in de processen en werkwijzen bij medewerkers van de bedrijf. Hierbij leer je omgaan met weerstand en word je een echte sparringpartner voor alle medewerkers.
- Contactpersoon en projectteamlid binnen projecten divisie breed (standaard lid procesverbeteringsorganisatie aangestuurd vanuit procesengineering) en binnen het bedrijf.
- Doorontwikkeling van bestaande of nieuwe producten en/of nieuwe toepassingen hierop.
- Het deelnemen aan verbeterteams voor het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsmodellen en integratie van elkaars specialismen.
- Sturend in ontwikkelen best-practice divisie breed en binnen het bedrijf.
- Vraagbaak voor andere medewerkers op uitvoering van processen en verbeteringen daarvan.
- Creëert maximale betrokkenheid bij de medewerkers.

Dit ben jij

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding technische bedrijfskunde.
Je hebt geen tot maximaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Je bent zelfstandig en proactief.
Je bent bereid aanvullende kennis via relevante trainingen en cursussen te volgen.
Je zoekt naar diepgang in informatiewaarde, waarbij je hoofd- en bijzaken goed van elkaar kunt onderscheiden.
Je hebt een doenersmentaliteit, je weet van aanpakken.
Zeer goed ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden.

Over dit bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf met vestigingen door heel Nederland. Binnen de installatiebranche richt het bedrijf zich op zowel Utiliteit als Woningbouw, maar ook op bijvoorbeeld speciale service en onderhoudswerkzaamheden.

Binnen deze gerenommeerde naam in de markt is veel specifieke kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Echter voorziet men dat de instroom van jong ambitieus, technische talent bekend blijft. Om deze een boost te geven is er een traineeship opgezet. Wil jij je gedurende twee jaar gaan verdiepen in alle disciplines binnen de installatietechniek? En zo een kickstart geven aan jou carrière? Dan zijn we op zoek naar jou!
group
250+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Organisatie in beweging!