Traineeship Internationale logistiek of verkoop

Je gaat een traineeship aan in meerdere landen!

Dit ga je leren

Binnen deze organisatie krijg je een traineeship aangeboden van circa 12 maanden, of korter afhankelijk van de ontwikkeling van de trainee en de beoogde vervolgfunctie functie. Deze internationale topspeler is wereldwijd actief en is altijd op zoek naar internationaal talent! Het programma bij deze opdrachtgever heeft brede kaders, zo zal je op diverse vestigingen (wereldwijd) een kijkje in de keuken gaan nemen bij de organisatie waarbij je mee zal draaien met verschillende projecten (sales, inkoop, logistiek, bedrijfskundig etc.). Het doel van het traineeship is dat je meer gaat leren van de organisatie en gaande weg affiniteiten krijgt met een specifieke functie binnen de organisatie. Doordat de organisatie het programma breed insteekt is het mogelijk om op een later moment te gaan afbakenen richting een functie naar keuze! Het is dus mogelijk om na de 12 maanden in zee te gaan met een functie die het meest bij jou past op een vestiging in een ander land; de organisatie heeft vestigingen over de hele wereld! Het avontuur zal starten in Schiedam!

De organisatie is een internationale toeleverancier van veenproducten en alternatieve grondstoffen aan tuinbouwtoeleveranciers en substraatfabrikanten. Enige affiniteiten met de business is geen must, maar wel een pre!

Zo ziet jouw dag eruit

Leren, leren en nog eens leren! Je gaat op verschillende vestigingen wereldwijd meekijken met projecten en zodoende ook meedraaien. Een team met experts neemt het voortouw en zorgt ervoor dat je in een warm bad terecht komt. Aan het einde van de dag heb je weer meegedraaid aan een interessant wereldwijd project in samenwerking met collega's uit (wellicht) een ander land.

Dit ben jij

 Bachelor of Master diploma in logistiek, internationale tuinbouw, landbouwwetenschappen, internationaal management of vergelijkbaar
 internationale ervaring op basis van stage of semester in het buitenland
 interculturele gevoeligheid en competentie
 uitgesproken klantgerichtheid en verkoopcompetentie
 sterke communicatieve vaardigheden
 hands-on mentaliteit, autonome manier van werken, oplossingsgericht werken
 zeer mobiel, klaar om wereldwijd te reizen, bereid om opdrachten aan te nemen in verschillende werelddelen
 spreekt vloeiend Engels

Over dit bedrijf

De organisatie is een internationale toeleverancier van veenproducten en alternatieve grondstoffen aan tuinbouwtoeleveranciers en substraatfabrikanten. Enige affiniteiten met de business is geen must, maar wel een pre!
group
100+ medewerkers
mood
Internationaal en open
local_bar
Je gaat leren in verschillende landen