Startersfunctie medewerker sales binnendienst voor grote wereldwijde speler!

Je gaat aan de slag als accountmanager en onderhoudt je eigen klantenportefeuille!

Dit ga je leren

Bij jouw toekomstige werkgever kom je terecht in een dynamisch team waar jij het aanspreekpunt wordt voor klanten. Samen met de key accountmanager ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille, samen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van deze relaties en daarbij ook de klanttevredenheid. Daarnaast denk je mee over innovatieve ideeën om de gewenste omzetgroei te realiseren en het klantenbestand te vergroten. Naast je vaste klanten ga je aan de slag met het proactief benaderen en contracteren van nieuwe accounts om zo te blijven groeien.

Dit biedt het bedrijf jou:
- Werken voor een innovatieve organisatie die marktleider is in Europa
- Een goed startsalaris
- Ontwikkelmogelijkheden
- 27,5 verlofdagen
- Mogelijkheden tot sporten met korting
- Deelname aan aantrekkelijke aandelenregelingen en nog veel mee...

Zo ziet jouw dag eruit

Welke werkzaamheden kan je verder verwachten?
- Je gaat aan de slag met het analyseren van marktsituaties inzake activiteiten en mogelijkheden om de dienstverlening van jouw toekomstige werkgever verder uit te dragen.
- Je probeert continu je klantenportefeuille te laten groeien door het benaderen van nieuwe accounts en prospects en het aanbieden van nieuwe dienstpaketten. Je onderhoudt hier telefonische relaties en bent verantwoordelijke voor de te maken prijsafspraken en gestelde voorschriften om zo de resultaten te verhogen binnen deze commerciële organisatie.
- Klantcontact is een sleutelbegrip op het gebied van relatiebeheer. Dit onderhoud je dan ook telefonisch door het afwikkelen van klachten en het toetsen van de klanttevredenheid. Daarnaast monitor je actief het klantgedrag en speel je pro-actief in op de ontstaande wensen van de klant.
- Je speelt in op de behoefte van de klant en verzorgd of verstuurd gewenst offertes, contracten, correspondentie, presentaties en rapportages.

Dit ben jij

- Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding
- Je bent creatief
- Je bent een echte teamplayer
- Je bent commercieel en hebt een servicegerichte instelling
- Je denkt in oplossingen
- Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk zeer goed
- Kennis van SAP is een pré
Daarnaast handel je daadkrachtig en heb je een passie voor het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevend bedrijf in de afvalverwerkingsbranche en is marktleider in Europa. In deze vaste functie ben jij de schakel in de grondstoffenrevolutie. Het bedrijf is toekomstgericht bezig en door afval te verwerken tot grondstoffen voor onder andere nieuwe producten, maakt jij het verschil!

Je komt te werken in een ondernemend en energiek team met veel gemotiveerde collega's die verantwoordelijkheid durven nemen en denken in het belang van hun team of het bedrijf! Durf je initiatieven te nemen, pak je kansen die voorbij komen en lijkt het jou tof om aan de slag te gaan binnen een

Herken jij je in deze omschrijving?
group
250+ medewerkers
mood
Informeel en innoverend
local_bar
Jouw bedrijf is marktleider in Europa!