Startersfunctie junior sales buitendienst

Afspraken maken en bij klanten langs om in te spelen op de behoefte

Dit ga je leren

Tijdens jouw eerste baan ga jij het bedrijf ondersteunen in de sales. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Daarnaast ga jij de klanten van dienst zijn door de juiste adviezen te geven en met ze in gesprek gaan om te achterhalen hoe de behoefte het beste ingevuld kan worden. Wanneer een bedrijf interesse heeft in de dienst of producten die jouw stagebedrijf verstrekt, dan plan je een afspraak in. De afspraken die jij inplant mag jij ook daadwerkelijk zelf gaan bezoeken om ervoor te zorgen dat de deal gesloten wordt. Kortom een mooie startersfunctie om ervaring op te doen als junior accountmanager.

Tijdens jouw eerste baan ga jij veel ervaring opbouwen en in contact komen met verschillende bedrijven en personen. De werkzaamheden die hieronder vallen bestaan uit:
- Sales gesprekken voeren en afspraken inplannen
- Bijhouden van het klantenbestand
- Nieuwe klanten werven en het onderhouden van de relatie met huidige klanten
- Informatie verschaffen en advies geven aan en ondersteunen van klanten
- Klantbehoefte achterhalen en daarop inspelen
- Administreren van orders en van klantenbestanden
- Verzamelen en uitbreiden van bestaande kennis over de markt

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw werk is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

- Proactief
- Overtuigend en salesgericht
- Sociaal en relatieopbouwend
- Affiniteit met verificatie producten

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de verificatie en beveiliging en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling sales met een directe collega’s. Jullie gaan je bezig houden met het werven van nieuwe klanten en het verkopen van de product en diensten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en een inwerktraject. Daarnaast ontvang je een leuk salaris.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau coach standaard de gehele periode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
local_bar
Ideale startersfunctie om ervaring op te bouwen