Startersfunctie bij een IT bedrijf

Leuke consultancy startersfunctie bij een IT Bedrijf

Dit ga je leren

Dit is een informeel bedrijf dat projecten uitvoert op locatie bij verschillende klanten.
Klanten waarvoor ze werken zijn voornamelijk financiele instellingen en overheden zoals gemeentes, politie en ministeries

De startersfunctie houdt in dat je eerst enkele maanden intern trainingen gaat volgen en bekend raakt met de software waarmee ontwikkeld wordt. De software wordt altijd op maat gemaakt voor de klant. Onder goede begeleiding zul je opgeleid worden tot een zelfstandige consultant, waarbij je in opdracht komt te werken voor een klant. Je gaat trainingen en begeleiding bieden voor hun software en aan de slag met software ontwikkeling / configuratie.

Je hebt de vrijheid om zelf je opdrachten uit te kiezen die je uit wilt voeren en welke richting jij je verder wilt specialiseren. Daarnaast is de functie, zodra je ingewerkt bent erg zelfstandig, aangezien je de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken of bij de klant zelf.

Er werken goede IT-ers met hart voor de zaak. Omdat ze klein zijn, delen ze veel met elkaar. Niet alleen kennis, maar ze brengen ook regelmatig tijd met elkaar door, in de vorm van borrels, uitjes of reisjes.


Zo ziet jouw dag eruit

Je start je dag met een kop koffie. Je bepaalt die dag voor jezelf of je bij de klant werkt, op kantoor of thuis. Op vrijdag werk je op kantoor om samen met je collega's de week leuk af te sluiten met een borrel.

Dit ben jij

- Een afgeronde HBO / WO opleiding richting:
Business IT Management, (technische) bedrijfskunde of
Informatica
- Affiniteit met IT
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig bedrijf voert projecten uit bij verschillende klanten op het gebied van software oplossingen. Klanten waarmee ze werken zijn voornamelijk overheden zoals gemeentes, banken, politie en ministerie. Er werken momenteel 6 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een mooi startsalaris van 2500 euro met daarnaast een uitstekende bonusregeling (winstdeling), reiskostenvergoeding, laptop en telefoon van de zaak.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Flexibele werktijden en leuke borrels