Startersfunctie beleidingsuitvoering medewerker

Tijdens je nieuwe functie ga je aan de slag als medewerker beleidsuitvoering gericht op afval

Dit ga je leren

In deze functie ben je de expert en vraagbaak op het specifieke vakgebied van afval. Je adviseert, voert uit, bewaakt het proces en zorgt voor afstemming. Je signaleert, evalueert, ontwikkelt, rapporteert over de uitvoering van het beleid. Je adviseert en rapporteert over optimalisatie en aanpassing van beleid en uitvoeringsregels. Je beoordeelt verzoeken aan de hand van beleid, wet- en regelgeving. Je initieert, stuurt en draagt zorg voor de afhandeling van de formele besluitvorming. Je initieert, verricht onderzoek, stelt (advies-) rapportages op en correspondeert en rapporteert over uitvoeringsvraagstukken. Je voert procedures, richtlijnen en regelgeving uit. Je verzamelt en beheert data en gegevens voor beleidsuitvoering. Je draagt zorg voor de afstemming van taken van betrokkenen bij het beleidsproces. Regelmatig overleg met één van de wethouders, die verantwoordelijk zijn voor afval, maakt deel uit van de functie. Je communiceert over plannen en creëert draagvlak op het gebied van afval.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een kop koffie en begint met je openstaande mails. Na deze doorgenomen en verwerkt te hebben loop je langs bij een collega om de voortgang van jouw project te bespreken. In de middag heb je nog wat meetings staan met overheden en je sluit de dag af met een verslag van het huidige project. Echter is geen dag hetzelfde dus afwisseling is er zeker!

Dit ben jij

- In het bezig van een HBO diploma
- Communicatief sterk
- Zelfstandig en een teamplayer
- Stressbestendig en flexibel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in verduurzaming en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf uitstekende begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Utrecht of Amersfoort, anders is een aigen auto handig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Mooie doorgroeimogelijkheden