Startersfunctie Accountmanager

Accountmanager bij een gaaf bedrijf!

Dit ga je leren

Jouw commerciële skills inzetten om de gewenste klantengroei en sales doelstellingen te realiseren? Dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste starter die prestatiegericht is en een persoonlijke aanpak heeft. Jij gaat je onder andere bezig houden met acquisitie, relatiebeheer, het maken van afspraken, onderhandelen, werving van nieuwe kandidaten en het voeren van selectiegesprekken. Daarnaast kun jij je online marketing skills ook inzetten, zo ben je actief op LinkedIn en kun je diverse marketingactiviteiten oppakken.

Jouw toekomstige functie is erg divers en flexibel. Na de inwerk periode ben je baas over je eigen agenda en run je jouw eigen "BV". Dat wil zeggen dat je zelfstandig te werk gaat en jouw eigen klanten goed onderhoudt!

Functie eisen:
- Jij hebt een HBO diploma
- Goede communicatieve en commerciele vaardigheden
- Kennis van marketingactiviteiten is een pre
- Jij bent in het bezit van een rijbewijs

Wat bieden zij:
- Leuk en gezellig team
- Marktconform starterssalaris 2200 euro
- Een mobiele werkplek, zoals laptop, headset en een telefoon
- Thuiswerkvergoeding
- Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
- 4 keer per jaar een ontwikkelgesprek
- En bij deze leuk baan krijg jij je eigen auto!

Zo ziet jouw dag eruit

Elke dag is anders. Als medewerker bij dit bedrijf ben je bezig met het opbouwen en onderhouden van relaties van bestaande en nieuwe klanten. Jij vult de vraag van hun IT capaciteit in door middel van persoonlijk contact de behoefte van de klant te achterhalen. Jij gaat opzoek naar nieuwe medewerkers en onderhoudt het contact met de bestaande medewerkers. Ook zal je selectiegesprekken uitvoeren en begeleid je medewerkers tijdens het selectieproces. Naast de sales taken ben je ook bezig met de laatste marketing trends en analyseert de markt. Jij denkt mee over nieuwe sales campagnes en voer je online activiteiten uit!

Nieuwsgierig naar deze gave baan? Stuur de coach van de vacature dan gelijk een berichtje!

Dit ben jij

- Werkt graag samen naar een gemeenschappelijk doel maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan
- Jij bent prestatiegericht
- Sociaalvaardig en communicatief sterk
- Je kan je goed inleven in een ander
- Denkt graag in oplossingen
- Denkt graag procesmatig

Over dit bedrijf

Deze organisatie is op zoek naar een echte "Salestijger". Het bedrijf is bemiddeld in vaste en tijdelijke functies op basis van: detachering, deta-vast, werving en selectie en projecten in de ICT branche.

Het bedrijf weet doormiddel van persoonlijk contact de behoefte van de klanten in te vullen en houden daarnaast nauw contact met potentiele en huidige klanten. Jij komt te werken binnen een gezellig team die jouw helpt waar nodig. De werkdagen zullen erg divers zijn, zo sta je de ene dag bij een nieuwe klant en de andere dag ben jij op zoek naar de juiste match voor jouw opdrachtgevers.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel/formeel
local_bar
Uitdagende startersfunctie