Medewerker sales support (tijdelijk)

Jij gaat deze organisatie ondersteunen met de sales binnendienst!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever produceert kartonnen verpakkingen en papier op basis van gerecycleerde vezels. Deze duurzame verpakkingen worden ontwikkeld op maat van de klant. Zo streven ze een optimale logistiek na voor hun klanten.

Op dit moment is het erg druk en zoeken ze per direct t/m eind augustus voor minimaal 32 uur per week ondersteuning op de sales support afdeling. Taken die je krijgt zijn o.a. :

• Het op een juiste manier (laten) boeken van binnengekomen orders en contracten conform de gemaakte afspraken, het actief zorgdragen voor een optimaal beheer van orders en contracten.
• Het monitoren, bijhouden en salderen van backorders.
• OMP meldingen interpreteren en bespreken/afhandelen.
• Het onderhouden van klantcontacten met betrekking tot leveringen, orders en contracten
• Het indien nodig betrekken van relevante collega’s bij het boeken van orders en contracten en het inzetten van klachten.
• Het verrichten van diverse andere administratieve werkzaamheden.

Bij goed functioneren is er zeker een mogelijkheid om langer aan te blijven en wellicht door te groeien.
Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om relevatie werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets. Je dag is erg afwisselend en er is altijd tijd voor een grapje of een gezellig praatje.

Dit ben jij

- Minimaal MBO niveau (commercieel)
- Kennis van diverse computerprogramma’s zoals SAP en MS Office
- Communicatief vaardig
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar t/m eind augustus
- Nauwkeuring
- Gedreven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het produceren van kartonnen en papieren verpakkingen en er werken ruim 400 medewerkers binnen het totale bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel gezelligheid!