Medewerker e-commerce in de modebranche

Als e-commerce medewerker zorg je er voor dat de e-commerce activiteiten optimaal benut worden!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief in de damesmode en heeft in Nederland zes winkels en daarnaast zijn ze natuurlijk online actief met de webshop.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de webshop. Je zorgt er daarnaast voor dat de merchandising van de webshop en de social media kanalen aansluiten op de marketingplanning. Hiervoor werk je nauw samen met andere collega’s die zich inzetten voor marketing, webshop en social media.
Jouw bedrijf werkt met een uitgebreid CRM-systeem waarmee wij klantrelaties opbouwen en onderhouden en ook daarin speel jij een rol. Eigenlijk omvat jouw takenpakket ons hele backoffice systeem. Het is een veelomvattende functie die bij jouw daadkrachtige houding en innovatieve instelling past. Jij helpt graag mee bij het omzetten van ideeën naar concrete plannen!

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dag start met een goede bak koffie of thee en een gezellig praatje met je collega's. Vervolgens start je met het screenen van de mailbox en bel je met je collega om te sparren over een marketing campagne. Daarnaast werk je social media post uit en zorg je dat het CRM systeem optimaal wordt benut. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

- Je bent commercieel ingesteld
- Analytisch sterk
- Interesse voor de modebranche
- Je kunt zelfstandig werken
- Goede beheersing Nederlandse, Engelse en eventueel Duitse taal

Over dit bedrijf

Jouw organisatie is actief in de damesmode en heeft 6 fysieke winkels in Nederland. Daarnaast zijn ze erg actief met hun online webshop.

Het bedrijf staat uit 20 medewerkers en het kantoor in te vinden in hartje Rotterdam. De sfeer is informeel en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het bedrijf is goed bereikbaar met het ov, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige sfeer