Junior sales engineer

Jij gaat aan de slag in de binnendienst bij dit mooie bedrijf!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief als leverancier leidingwerk en componenten in staal. Klanten zijn o.a. Unilever, Pfizer en Heineken en ze hebben meerdere vestigingen in Nederland en Belgie.

Voor de salesafdeling zijn ze op zoek naar een junior sales engineer die beschikt over commerciele vaardigheden, maar ook met interesse in de techniek.

Je komt te werken binnen een fijne organisatie, met oog voor jouw ontwikkeling. Taken die bij jouw functie horen zijn:
- Klanten adviseren m.b.t. technische vraagstukken
- Samen met collega's sparren over de beste oplossing voor de klant
- Klanten proactief benaderen om zodoende het marktaandeel te vergroten.


Zo ziet jouw dag eruit

In deze functie zal geen dag hetzelfde zijn, omdat je met veel verschillende vraagstukken van klanten te maken krijgt. Je adviseert de klanten altijd oprecht en biedt uiteindelijk de beste oplossing aan voor de klant. Je start de dag met een heerlijke bak koffie en een gezellig praatje met één van je collega's. Ook lunch je tussen de middag gezellig met het team en werk je nauw samen met je collega's om de juiste oplossingen te vinden voor klanten. Je belt daarnaast proactief klanten en bent altijd bezig om de commerciele doelstellingen binnen te halen.

Dit ben jij

- Je beschikt over een commerciele houding
- Technische affiniteit is een pré
- Communicatief vaardig
- Je bent bereid jezelf te verdiepen in specifieke producten
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als leverancier in leidingwerk en componenten van staal en er werken ruim 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op de salesafdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met alle commerciele activiteiten binnen de organisatie.

Je krijgt bij dit bedrijf een mooi inwerktraject aangeboden, er zijn genoeg kansen voor persoonlijke groei en uiteraard krijg je een goed salaris.

Tenslotte is het bedrijf met het OV matig te bereiken, dus een eigen auto zou erg handig zijn!
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid!