Junior Project coördinator

Jij zorgt ervoor dat alle projecten van begin tot eind geleid worden.

Dit ga je leren

Als project coördinator ga jij met het bedrijf aan de slag om samen de doelen te behalen. Als project coördinator krijg jij de verantwoordelijkheid over je eigen projecten. Je gaat samen met de collega's van je team meewerken aan de verdere groei van de organisatie.

Jouw taken zijn ontzettend veelzijdig en je verantwoordelijkheid is groot. Je gaat op bezoek bij klanten om analyses te maken, stelt bestekken en bewerkingen op, je doet onderhandelingen met onderaannemers en tussendoor maak jij zelf een offerte voor de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de calculaties maar zorg je ook voor een stukje werkvoorbereiding zodat het team buiten aan de slag kan. Hiervoor heb je niet meteen een bouwkundige opleiding nodig maar dien je wel affiniteit te hebben met de branche.

Jij draagt met jouw coördinatie en communicatieve talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Het bedrijf heeft grote ambities voor de toekomst waar jij een enorme bijdrage aan kan leveren. Je krijgt uitgebreid de kans om de kennis en kunde op te doen die voor jouw werk nodig is.

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent die gemakkelijk communiceert en organisatorisch sterk is. Daarnaast weet jij als geen ander verschillende balletjes tegelijkertijd omhoog te houden.

Zo ziet jouw dag eruit

Als coördinatie talent met affiniteit in de bouw, ga je aan de slag als project coördinator. In deze junior fulltime baan kom je te werken in een jong en dynamisch team met een échte winnaarsmentaliteit. Binnen deze functie werk je zowel samen met collega's van diverse afdelingen maar ga je ook zelfstandig aan de slag. De ene dag ben je veel buiten de deur en heb je op locatie gesprekken met klanten, het andere moment zit je op kantoor en werk je jouw opdrachten uit of houd je je bezig met werkvoorbereiding en calculatie.

Taken waar jij je mee bezig houdt als project coördinator zijn:
- Inventariseren; de juiste gebouw informatie achterhalen
- Analyseren; gedetailleerd benaderen van de werkzaamheden
- Calculatie en werkvoorbereiding; door jouw voorbereiding kan het team buiten aan de slag!
- Controle van projecten; daar waar nodig het team buiten bijsturen
- Het opstellen van offertes

Dit ben jij

Jouw klantvriendelijkheid en commerciële skills zijn belangrijk voor deze functie. Jij vindt het leuk om meerdere balletjes omhoog te houden en fungeert als schakel tussen klanten, collega's en jullie projecten. Jouw dag is nooit hetzelfde!

- Je bent ontzettend gemotiveerd om te leren
- Je bent communicatief sterk: jij deinst niet terug van een telefoontje of gesprek met klanten
- Je bent representatief en klantgericht
- Jij bent Analytisch sterk
- Je houdt van veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
- Toch ben je graag een teamplayer
- Affiniteit met de bouw of projectontwikkeling is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van onderhoud van woningen & bedrijfspanden en er werken ongeveer 70 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer in de organisatie is te omschrijven als lekker plat en informeel. Het is een jong, energiek en dynamische organisatie waarbij medewerkers tevredenheid en plezier hoog in het vaandel staat. Zo wordt er samen gesport, kun je altijd vers fruit vinden in de bedrijfskantine en vindt er daarnaast ook een vrijdagmiddagborrel plaats met bitterballen en een drankje.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf tijdens je inwerken goede ondersteuning maar zult al snel op eigen benen gaan staan.

Op korte termijn zal het bedrijf verhuizen naar een gloednieuw pand. Het bedrijf heeft grote ambities. De visie om resultaatgericht samen te werken ademt binnen de gehele bedrijfsvoering. De komende jaren staat een omzetgroei van 150% gepland waar ze jou voor nodig hebben!

Het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto zou erg fijn zijn!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en familiair
local_bar
Samen sporten en borrelen