Junior Accountmanager projectbeheer

Jij zorgt ervoor dat alle projecten van begin tot eind geleid worden.

Dit ga je leren

Als junior accountmanager ga jij met het bedrijf aan de slag om samen de doelen te behalen. Als accountmanager krijg jij de verantwoordelijk over je eigen projecten. Je gaat samen met de collega's van je team meewerken aan de verdere groei van de organisatie.

Jouw taken zijn ontzettend veelzijdig en je verantwoordelijkheid is groot. Je gaat op bezoek bij klanten, voert een aantal administratieve werkzaamheden uit, je doet onderhandelingen met onderaannemers en tussendoor doe jij zelf een opname van werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de calculaties maar zorg je ook voor een stukje werkvoorbereiding zodat het team buiten aan de slag kan. Hiervoor heb je niet meteen een bouwkundige opleiding nodig maar dien je wel affiniteit te hebben met de branche.

Jij draagt met jouw commerciële en communicatieve talent bij aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf en aan de stijging van de omzet. Het bedrijf heeft grote ambities voor de toekomst waar jij een enorme bijdrage aan kan leveren. Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar jong commercieel talent die gemakkelijk communiceert en durft te verkopen. Daarnaast weet jij als geen ander verschillende balletjes tegelijkertijd omhoog te houden.

Taken waar jij je mee bezig houdt als junior accountmanager zijn:
- Creëren van jouw eigen klantenbestand: acquisitie naar potentiële klanten
- Relatiebeheer: je zorgt dat huidige klanten tevreden zijn en dit ook blijven
- Calculatie en ondersteunen bij de werkvoorbereiding: door jouw voorbereiding kan het team buiten aan de slag!
- Het opmaken van offertes voor de onderaannemers

Zo ziet jouw dag eruit

Als commercieel talent met affiniteit in de bouw, ga je aan de slag als accountmanager. In deze junior fulltime baan kom je te werken in een jong en dynamisch team met een échte winnaarsmentaliteit. Binnen deze functie werk je zowel samen met collega's van diverse afdelingen maar ga je ook zelfstandig aan de slag. De ene keer ben je veel buiten de deur en heb je op locatie gesprekken met klanten, het andere moment zit je op kantoor en werk je jouw administratie bij of houd je je bezig met werkvoorbereiding en calculatie.

Het bedrijf, actief in onderhoudswerkzaamheden van woningen en bedrijfspanden, heeft grote ambities. De visie om resultaatgericht samen te werken ademt binnen de gehele bedrijfsvoering.

Jouw klantvriendelijkheid en commerciële skills zijn belangrijk voor deze functie. Jij vindt het leuk om meerdere balletjes omhoog te houden en fungeert als schakel tussen klanten, collega's en jullie projecten. Jouw dag is nooit hetzelfde!

Dit ben jij

- Je bent commerciëel ingesteld en weet met jouw overtuigingskracht en inlevingsvermogen nieuwe klanten binnen te halen
- Je bent communicatief sterk: jij deinst niet terug van een telefoontje of gesprek met klanten
- Je bent representatief en klantgericht
- Je houdt van veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
- Toch ben je graag een teamplayer
- Affiniteit met de bouw of projectontwikkeling is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van onderhoud van woningen & bedrijfspanden en er werken ongeveer 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer in de organisatie is te omschrijven als lekker plat en informeel. Het is een jong, energiek en dynamische organisatie waarbij medewerkers tevredenheid en plezier hoog in het vaandel staat. Zo wordt er samen gesport, kun je altijd vers fruit vinden in de bedrijfskantine en vindt er daarnaast ook een vrijdagmiddagborrel plaats met bitterballen en een drankje.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf tijdens je inwerken goede ondersteuning maar zult al snel op eigen benen gaan staan.

Op korte termijn zal het bedrijf verhuizen naar een gloednieuw pand. Het bedrijf wilt de komende jaren een omzetgroei van 150% realiseren waar ze jou voor nodig hebben!

Het bedrijf is lastig te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto zou erg fijn zijn!
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en familiair
local_bar
Samen sporten en borrelen