Internationale sales binnendienst functie!

Je gaat aan de slag als verkoop binnendienst medewerker in de foodbranche!

Dit ga je leren

Jij gaat als accountmanager binnendienst export meewerken aan de groei van jouw bedrijf. Vol enthousiasme ga je op zoek naar kansen in de markt en draag je bij aan de sales doelstellingen. Het mooie van deze functie, is dat je vrijheid krijgt om zelf met ideeën te komen om de sales prestaties te verhogen. Ook liggen er mogelijke kansen om door te groeien naar de verkoop buitendienst! Dit is geen garantie, maar als er een plek vrij komt, dan bestaat deze mogelijkheid er zeker!

In deze baan ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:
- Je ondersteunt de verkoop buitendienst
- Forecasting van de sales
- Plannen en organiseren
- Telefonisch contact met de afnemers
- Je maakt aanbiedingen en ondersteunt deze door middel van telefonische acties
- Je beantwoordt vragen van de klant (telefonisch en per mail)
- Je verwerkt binnengekomen orders in SAP
- Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de telefooncentrale

Jouw toekomstig werkgever is actief in de food business. Ze zijn op zoek naar iemand die de Franse taal goed beheerst in woord en geschrift. Lijkt jou dit een eerste interessante optie, waarbij je een mooie volgende stap kan zetten in jouw internationale carrière? Reageer dan snel!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met een kop koffie en daarna overleg je met de salesmanager Frankrijk de resultaten van afgelopen week. Ook volgende week willen jullie weer zo'n top maand draaien! Na het overleg lees jij je mail door en bel je een aantal klanten om de offertes na te bellen. Je krijgt een kick als je ziet dat de nieuwe klant een grote bestelling plaatst! Je bekijkt per dag de doelstellingen en werkt nauw samen met jouw compagnon.

Dit ben jij

- Sales gericht
- Commercieel ingesteld
- Enthousiast
- Goede communicatieve vaardigheden
- Proactief
- Je bent stressbestendig en kan goed in teamverband werken
- Leergierig
- Pro-actief
- Hands-on mentaliteit
- Niet bang aangelegd
- Open en transparant

De organisatie is internationaal actief. De functie is gericht op de Franse markt, waardoor het een must is dat je Frans in woord en geschrift redelijk goed beheerst!

Over dit bedrijf

Dit internationale bedrijf in de food en retail beweegt zich in een snelle markt waar je te maken hebt met zowel inkoop als verkoop. Met zo'n 20 mensen in dienst is dit een bedrijf een succesvol MKB bedrijf in de regio Den Bosch. Ze hebben een laag verloop, leuke sfeer en leiden mensen goed op. Het gemiddelde niveau is HBO. Je wordt in je eerste maand volledig opgeleid tot sales executive onder leiding van de accountmanager Frankrijk.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel!
local_bar
Een erg hecht team!