Enthousiaste recruiter gezocht voor toffe organisatie

Jij ondersteunt ons op recruitmentvlak!

Dit ga je leren

Na het horen over de meest recente bitcoin crash, waarvan je niet helemaal begrijpt hoe het werkt, besluit je meer met deze interesse te willen doen dan enkel het nieuws volgen. Je studie wijdt niet uit over de IT-markt en zodoende besluit je te gaan zoeken naar een eerste functie waarin je in een veilige omgeving meer kan leren over de wondere wereld van IT.

Samen met een gepassioneerd team van jonge professionals, bouw je aan een nieuw geluid in de traditionele markt van arbeidsbemiddeling: Generation IT. Zoals de naam je al doet vermoeden, richt de organisatie zich op het helpen van een hele generatie developers, consultants en data scientists die ‘IT First’ opgegroeid zijn waarbij de belangen van de kandidaten voor het eerst écht centraal staan.

Je realiseert je dat je meer met IT hebt dan je initieel dacht. Van het inbellen op je eerste internetverbinding naar de (inmiddels gigantische) omvang die de markt vandaag de dag bereikt heeft, tot aan de onuitputtende potentie die de wereld van IT nog tegemoet gaat de komende jaren…. Herken je jezelf? Of nog niet helemaal maar ben je wel erg benieuwd? Laat dan vooral even jouw gegevens achter.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag ontspannen en uitgeslapen, terwijl je kort door Instagram scrollt waar je leest over de meest recente uitspatting van Elon Musk, stap je richting de douche waar een kort to-do lijstje voor vandaag zich in je hoofd afspeelt:

- Saliem een contractaanbod doen, wat zou het gaaf zijn als hij ons komt versterken!
- In jouw maandelijkse call met kandidaat Jeroen checken of hij tevreden is met zijn voortgang
- Een paar flessen bubbels bestellen voor de kandidaten die komende week komen tekenen
- Een call opzetten met de chapter chiefs van Team Rockstars IT om de samenwerking verder te verbeteren
- Een training voorbereiden voor onze kandidaten om het maximale uit hun netwerk te halen
- Het part-time avond belteam, wat je op termijn gaat leiden, preppen voor hun shift

Heerlijk dagje, met een mooi setje to-do’s! Je stapt op jouw fiets richting het kantoor in het centrum van Amsterdam, Rotterdam of Den Bosch. Bij binnenkomst zitten de vertrouwde gezichten waarmee je gisteren de dag afsloot klaar met een kop koffie voor je. Samen begin je aan de stand-up van de dag. Na het bepalen van doelen, de gezellige chitchat in de ochtend zet je een extra kop koffie waarna je de eerste hand legt aan het contractaanbod voor Saliem…

Dit ben jij

Als wij jou kort zouden mogen beschrijven, zou je je in ieder geval in kunnen herkennen in 5 van de 6 punten. Herken je je in 6 van de 6 punten? Extra schouderklopje voor jou!

- HBO/WO afgeronde opleiding in de richting van bv Commerciële Econome, HRM, Marketing etc..;
- Dosis doorzettingsvermogen, je raakt niet snel gedemotiveerd door een “nee”;
- Resultaatgericht werken vind je prettig;
- Enige ervaring in bv cold-calling is een sterke pre, maar geen must;
- Mensen-mens, je kunt schakelen met diverse soorten mensen vanuit je empathische vermogen;
- Je bent oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van mensen en wat hen motiveert en beweegt

Wat je van ons terug krijgt? Dat houden we nog even geheim. Hint: de standaard blabla over goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je alvast afvinken.

Ben jij de sterspeler die ons hard groeiende bedrijf die extra stap kan laten maken terwijl je zelf onwijs groeit als professional? Hit us up!

Over dit bedrijf

Generation IT is in 2020 gestart in de huidige vorm maar heeft al ruim 15 jaar ervaring in de IT-branche en heeft door de jaren heen vele duizenden IT-ers aan een job of traineeship geholpen. Momenteel met 5 man sterk zijn wij bezig dit nieuwe label in sneltreinvaart succesvol te maken. Omdat dit zo goed lukt en om onze doelstellingen 2021 kracht bij te zetten zijn wij op zoek naar versterking.

Ons team, bestaande uit jonge, ambitieuze leden, hebben stuk voor stuk al ruime ervaring binnen het IT-landschap in Nederland. Wij helpen HBO/WO afgestudeerde developers in hun ontwikkeling en eerste-/ of vervolgstappen op de arbeidsmarkt. Wij treden op als zaakwaarnemer voor deze generatie en begeleiden hen naar de best mogelijke opties om hun talent maximaal tot hun recht te laten komen. Vanuit onze eigen database, welke al 25 jaar up-and-running is, helpen wij deze generatie al tijdens hun studie aan gave stages en afstudeeropdrachten waarna na het afstuderen hun carrière begint bij een van de vele relaties van Generation IT.

Wij hebben kantoren in Den Bosch en in Amsterdam.

Check voor meer info: http://www.generationit.nl/
group
5+ medewerkers
mood
Open en informeel
local_bar
Borrels en leuke uitjes