Consultant/ accountmanager nieuwe businesstak opzetten

Een volledige nieuw tak opzetten

Dit ga je leren

Ben jij een ondernemer pur sang en vind jij het gaaf om een nieuw concept in de markt te zetten? Heb je al ervaring in de uitzendbranche en ben je op zoek naar een nieuwe stap? In deze functie krijg je de mogelijkheid om je eigen tak op te gaan zetten; strategie opzetten, businessplan uitwerken en jaarplannen maken maar uiteraard ook heel veel sales en klanten bezoeken.

We zoeken een ervaren consultant/accountmanager op het gebied van uitzenden en payrolling die een nieuwe tak gaat opzetten. We doen nu al het een en ander qua uitzenden maar willen die naar een hoger niveau tillen.

Concreet:
• Als consultant/accountmanager ga je aan de slag met het uitbouwen van de klantrelaties, acquireer je nieuwe klanten, ga je bij bestaande klanten langs om te kijken of we daar de business kunnen uitbreiden en zie je kansen in de markt.
• Je bent verantwoordelijk voor het totaalplaatje. Je bezoekt de bedrijven maar doet in eerste instantie ook zelf de intake gesprekken. Uiteraard zijn er mogelijkheden om uit te breiden; denk aan een nieuwe salescollega, een recruiter etcetera. Maar jij bent de draaiende motor. Jij gaat de tak van scratch af aan opzetten.
• Jij gaat meehelpen met het bepalen van de strategie, het nieuwe concept, de doelen voor het komende jaar en het salesplan dat daarbij past.
• Intern besteden we veel aandacht aan trainingen en opleiding voor jou en we hebben een mooi doorgroeipad
• Daarnaast zijn goede borrels, toffe bedrijfsuitjes met de leukste collega’s een fijn salaris, een eigen auto, laptop en telefoon ook een onderdeel van deze baan
Consultant/ accountmanager nieuwe businesstak opzetten

Zo ziet jouw dag eruit

De ene dag ben je aan het salesen om een afspraak te maken bij potentiële klanten, die je vervolgens ook zelf gaat bezoeken. Je rijdt dus behoorlijk wat kilometers per week om al je klanten te bezoeken.
De andere dag ben je bezig met de werving van de studenten/arbeidskrachten voor de opdrachten die je die week hebt teruggehaald.

Je hebt flexibele werktijden en bepaalt zelf hoe je week er uit komt te zien!

Dit ben jij

- Ervaring in de uitzendbranche (min. 2 -3 jaar)
- Je bent een doorzetter; het begin kan redelijk taai zijn
- Je vindt het leuk om in een jonge organisatie te werken
- Je bent enthousiast en kunt overtuigen
- Je bent creatief en ondernemend, je vindt het gaaf om nieuwe dingen te bedenken!

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar.
Volgend jaar bestaan we 20 jaar, dus dat betekent groot feest!

Vanuit 3 kantoren, 1 in Amsterdam, 1 in Rotterdam en 1 in Den Bosch, crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stages, afstudeeropdrachten en bijbanen terug te halen.

De ene dag sta je strak in pak te pitchen bij de Rabobank, het andere moment nodig je enthousiaste studenten uit en loop je lekker op je sneakers rond.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.group
50+ medewerkers
mood
We werken hard en maken lol.
local_bar
Goed jaar gehad? Dit jaar pakken we de boot naar New Castle.