Allround commerciële medewerker

Jij gaat aan de slag met verkoop, inkoop en advies

Dit ga je leren

In deze functie als allround commerciële medewerker ga jij aan de slag met commercie in de breedste zin van het woord. Je gaat klanten adviseren, je gaat aan de slag met inkoop en voorraadbeheer en je zorgt voor online verkopen. Daarnaast kan het ook zomaar zo zijn dat je bij klanten thuis komt om producten af te leveren en klanten op locatie uitleg te geven. Ook zorg je ervoor dat de producten met mooie afbeeldingen op de website komen te staan, zodat deze door de klanten gevonden kunnen worden.

Om wat voor producten gaat het dan? Motoren! Motoren van merken waarvan de nadruk ligt op kwaliteit. Het gaat hierbij om nieuwe motoren, maar ook om tweedehands motoren die nog in perfecte staat zijn.

Werkzaamheden die je dus kunt oppakken zijn dus onder andere:
- Het geven van commercieel advies
- Het beheren van de voorraad
- Je draagt zorg voor de inkoop van nieuwe artikelen
- Je zorgt voor mooie productfoto's
- Je ontvangt klanten in de winkel

Zo ziet jouw dag eruit

Omdat je werkzaamheden zo divers zijn, zijn jouw dagen dat automatisch ook. Het ene moment sta je een klant in de winkel te woord, het andere moment ben je bezig met productfoto's voor de online verkoop. Daarnaast kan het zomaar zo zijn dat je in middag naar een klant rijdt om een motor af te leveren en hier advies bij geeft. De dag erna ben je weer bezig met inkoop en voorraadbeheer. De dagen zijn zo voorbij!

Omdat je dus af en toe de weg op moet, is het noodzakelijk dat je een autorijbewijs in bezit hebt. Daarnaast is het een pre als je ervaring hebt met het maken van foto's. Dit is echter geen harde eis.

Dit ben jij

- Commercieel gericht
- In bezit van een rijbewijs
- Bereid om op de zaterdagen te werken
- Proactief en sociaal
- Affiniteit met motoren is een absolute pre
- Tussen de 32 en 38 uur beschikbaar

Over dit bedrijf

Deze organisatie is actief binnen de in-en verkoop van motoren en toebehoren. Momenteel zijn ze met een drietal collega's, maar ze willen hierin groeien.

De organisatie bevindt zich in Gilze en is daardoor niet al te best te bereiken met het OV. Een Eigen auto is dus zeker geen overbodige luxe!
group
5+ medewerkers