Startersfunctie service adviseur

Jij gaat aan de slag als service adviseur binnen een gezellige en groeiende organisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige opdrachtgever is actief in de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens zijn onderverdeeld in lichte- en zware bedrijfswagens. Daarnaast verzorgen ze ook reparatie en onderhoud van bedrijfswagens.

Ze zijn momenteel op zoek naar een service adviseur. Je bent als spin in het web en werkt nauw samen met het hele team. Je neemt de telefoon aan, ontvangt klanten en je kunt snel schakelen. Je ondersteunt met het in orde houden van het magazijn, bestelt tijdig nieuwe onderdelen en zorgt dat op deze manier de voorraad altijd up-to-date is.


Zo ziet jouw dag eruit

Jouw werkdag zal heel divers en afwisselend zijn in deze dynamische job. Het ene moment ben je een klant telefonisch te woord aan het staan en het volgende moment ben je bezig met het bestellen van de onderdelen voor deze klant. Je werkt in een hecht en een gezellig team, waar ook zeker ruimte is voor een grapje.

Dit ben jij

- Technische affiniteit
- Leergierig
- Communicatief vaardig
- Je bent een gedreven duizendpoot
- Proactieve houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de verkoop van bedrijfswagens en er werken ruim 60 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt binnen je rol veel verantwoordelijkheid en hier staat uiteraard een mooi salaris tegenover.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid