Meewerken notaris

Meerwerkstage notaris

Dit ga je leren

Jij gaat ervaren hoe het is om op een echt accountantskantoor te werken. Je gaat je bezig houden met de dagelijkse gang van zaken, klanten bellen, helpt met akte van leveringen en ga zo maar door. Jij gaat volledig meewerken op de afdeling!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met een goede kop koffie, terwijl je koffie afkoelt heb jij tijd om je mailtjes te checken. Nadat deze is gecheckt en je je kop koffie op hebt ga je aan de slag. Jij mag de eerste paar aktes van levering gaan opzetten. Als dit goed gebeurd, worden ze voortaan niet gecontroleerd. Na dit gedaan te hebben bel je klanten waar je vandaag contact mee zou hebben om ze informatie te geven over het oprichten van een BV. De rest van je dag hou je je bezig met andere juridische taken.

Dit ben jij

- Assertief
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in juridische branche en er werken meer dan 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling {{invullen}} met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met verschillende juridische zaken.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Leuk team