Hoe is het om stage te lopen?

Studenten vertellen over hun ervaringen op de stagevloer

Blogs

De blogs van studenten

Al onze tips voor het solliciteren hebben geholpen want jij hebt jouw stage binnen! Next step; een succes maken van jouw stage. En wie kunnen jou daar nou beter bij helpen dan echte ervaringsdeskundige ofwel andere studenten die stage hebben gelopen. In hun blogs geven ze tips & tricks die jij nodig hebt om jouw stage te laten slagen.

Lees de blogs van andere studenten!

De blogs van Douwe

Tips over het zoeken van een stage, het schrijven van een sollicitatiebrief tot het maximale halen uit je stage. Douwe is afgelopen juni afgestudeerd aan de Avans Hogeschool en hij schrijft vanuit zijn eigen- én de ervaringen van meer dan 2000 studenten elke week een blog over het stagelopen! Check de blogs hieronder!

Even voorstellen

Tips voor het zoeken van een stage

Het eerste contact: bellen of mailen?

Tips voor het sollicitatiegesprek

Houd deze pagina goed in de gaten, want elke week komen er nieuwe blogs bij! Altijd up to date blijven? Volg StudentenBureau op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.