Thesis bootcamp september 2022

Omdat een goed begin het halve werk is!

Het event voor afstudeerders!

Al tientallen jaren geven wij, als experts in de stagemarkt, workshops over het schrijven van een succesvolle scriptie in de commerciële of bedrijfskundige sector. Tijdens deze sessie leer je meer over het uitvoeren van een onderzoek en krijg je inzicht in bijbehorende valkuilen.

Wij spreken uit ervaring, waardoor de workshop herkenbaar en tastbaar wordt voor de deelnemers. De trainers staan dicht op de student en hebben zelf eenzelfde afstudeerperiode voltooid. Zij nemen jou graag mee in hun ervaringen aan de hand van praktische tips.

Hoe ziet dat er uit?

Voor de workshops op locatie geldt dat wij pizza, bier en wijn (of een frisje natuurlijk) regelen, want op een lege maag kunnen we niet functioneren. Bij de online sessie wordt geen maaltijd verzorgd.
In korte tijd worden er handige websites gedeeld, krijg je inzicht in veel voorkomende fouten en wordt er in groepsverband gekeken naar jouw specifieke leerbehoeften.

De volgende workshop vindt plaats op dinsdag 13 september, van 17:00 - 18:00 uur via Microsoft Teams.

Aanmelden? Vul dan onderstaande formulier in:

Andere vragen?

Jeffrey staat voor je klaar om deze te beantwoorden. Stuur hem eenD8NhVXzITKmqnV37oyhvXKQz4wDz3LgSc388rdSf.jpgappje of een mailtje en hij staat je zo spoedig mogelijk te woord!

Tel.: (06)29038136
Mail: j.oosterhoff@studentenbureau.nl