Startersfunctie programmeur (CRM systeem)

Jij gaat aan de slag met verschillende CRM pakketten

Dit ga je leren

Jij gaat als programmeur onder begeleiding van ervaren marketing medewerkers kennis maken met verschillende CRM paketten. Klanten van dit bedrijf maken voornamelijk gebruik van het SuiteCRM pakket. Dit pakket is al helemaal geprogrammeerd echter hebben sommige klanten nog specifiek wensen. Het is aan jou de taak om dit CRM pakket dan te optimaliseren en te 'customizen' naar de wensen van de klant.

Je gaat je vooral bezig houden met bouwen van modules of workflows binneh het CRM systeem. Je zal hierbij voornamelijk coderen in PHP, CSS en javascript. Je gaat zowel op front-end als back-end gebied kennis maken met het CRM systeem.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent vooral aan het schakelen met de klanten van dit marketingbureau over wat er nog anders kan aan hun CRM systeem. Daarnaast bel je veelal bezig met het daadwerkelijk optimaliseren en customizen van de CRM systemen.

Daarnaast mag je ook nadenken over branding, content creatie, websites en het imago dat een klant wilt uitstralen. Jouw kennis kan op verschillende vakgebieden worden ingezet binnen deze organisatie. Dit maakt iedere dag anders!

Dit ben jij

- Je kunt zelfstandig werken
- Je bent creatief en denkt graag net even anders
- Je kunt overweg met; PHP/CSS/Javascript
- Een passie voor IT is een pre

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige afstudeerbedrijf is een B2B marketingorganisatie in de breedste zin van het woord. Zij houden zich bezig met websites, content creatie, branding, online campagnes en CRM-systemen.

Jouw afstudeerbedrijf is prima te bereiken met het OV, je krijgt goede begeleiding van echte marketingexperts en je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.


Dit bedrijf is onderdeel van de grootste wereldwijde coöperatie gericht op business to business marketing.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Dit bedrijf biedt jou graag een vaste functie aan!