Startersfunctie Accountmanager

Opbouwen eigen klantenpool, recruitment, sales

Dit ga je leren

Jouw toekomstige startersfunctie biedt jou de mogelijkheden om alles te leren over recruitment, sales en het onderhouden van duurzame relaties.

Je wordt intern gedurende 7 maanden klaargestoomd tot volwaardig vaste accountmanager en na succesvolle afronding van deze 7 maanden, krijg jij dan ook een vast contract aangeboden.

Vanzelfsprekend bij deze accountmanagementfunctie zijn:
- Goed salaris
- Goede bonusregeling
- Lease auto
- Telefoon en laptop van de zaak

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken voor een technische detacheerder. Naast jouw 3 directe collega's, werk jij samen met de collega's van 6 andere kantoren om zoveel mogelijk klanten te helpen met het vinden van geschikte kandidaten. Je bent dan ook niet schuw om de telefoon op te pakken

Dit ben jij

- Menselijk inzicht
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Communicatief vaardig
- Zelfstandig
- Overtuigingskracht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de arbeidsbemiddeling en er werken 3 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s. Verder zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze organisatie zeer gunstig

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar je krijgt een lease auto, dus hier hoef je je niet druk over te maken!
group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Zeer snelle doorgroei mogelijkheden