Opdracht adviseur met voldoende doorgroeimogelijkheden

In deze leuke startersfunctie ben je constant in de weer om freelancers aan de juiste opdrachten te koppelen

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van overheidsrecruitment. Het bedrijf koppelt freelancers aan opdrachten binnen de overheid. Binnen het bedrijft hangt een zeer open, informele sfeer en je komt terecht in een warm team.

Ze bieden jou graag een uitdagende rol aan binnen dit bedrijf als opdracht adviseur en laten jou graag kennismaken met het begeleiden van professionals binnen hun nieuwe freelance opdracht

Binnen deze rol als opdracht adviseur ben je dagelijks bezig met het opbouwen van een netwerk met mogelijke nieuwe collega's en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in deze branche. Je bent actief op social media om de vacatures actief onder de aandacht te brengen en ook om te laten zien dat het heel tof is om bij dit bedrijf te werken. Je zoekt via LinkedIn naar nieuwe medewerkers, belt met potentiele kandidaten en denkt ook na over nieuwe manieren om kandidaten te vinden.

In deze rol is heel veel mogelijk en de doorgroei mogelijkheden zijn heel divers. Wellicht groei jij uit tot de business development manager van dit bedrijf? Of wordt jij juist een evenementen organisatie manager gericht op freelancers en opdrachtgevers? Alles is mogelijk en dat maakt deze functie juist zo gaaf!

Daarnaast is het bedrijf erg modern met het op locatie werken. In principe zijn dinsdag en donderdag de vaste kantoordagen en is de rest van de dagen vanuit huis. Je wordt binnen de organisatie erg vrijgelaten in wat je doet dus een bepaalde zelfstandigheid is zeker een voorwaarde.

Op de dagen dat je wel op kantoor wordt verwacht mag je afreizen naar een zeer gunstig gelegen kantoor. Namelijk naast Westfield Mall of the Netherlands. Een zeer leuke ligging dus waar in het rondje in de pauze genoeg te zien is!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, of start de dag op vanuit huis. Vervolgens begroet je de collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten en jezelf ook echt te ontwikkelen. Je leert veel over recruitment en brengt het direct in de praktijk. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om ontzettend veel te leren over informatiemanagement.

Wat kun je verwachten vanuit het bedrijf:
• Een aantrekkelijk salaris variërend van €2800,- tot €3200,-
• 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een 40-urige werkweek) en natuurlijk 8% vakantiegeld
• Deze functie is beschikbaar vanaf 24 tot 40 uur
• Een laptop, smartphone incl. abonnement en wat er eventueel noodzakelijk is om goed thuis te kunnen werken
• Een hecht en fijn team, waarin je met ervaren collega’s kennis en ervaring kan uitwisselen
• Volop doorgroeimogelijkheden, ook binnen aanpalende disciplines zoals Business Intelligence en Enterprise Search
• Jaarlijks wijzer worden door middel van relevante trainingen/cursussen via GO opleidingen
• Lidmaatschap van het KNVI; de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals

Dit ben jij

✔ Communicatief vaardig
✔ Proactief
✔ Kan secuur werken
✔ Een mensenmens
✔ Jij pakt gemakkelijk de telefoon op om te gaan bellen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de het matchen van freelancers met opdrachten die gegeven worden vanuit de overheid. Binnen deze tak van het bedrijf werken ongeveer 15 mensen, organisatie breed zijn dit er ongeveer 150. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, gezellig en vooruitstrevend.

Je komt te werken in de arbeidsbemiddeling, dit doe je met gezellige collega’s waar je veel van kan leren. Je krijgt bij dit bedrijf een uitstekend inwerktraject en ook zeer goede arbeidsvoorwaarden voor een starter.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel doorgroeimogelijkheden