Recruiter

In deze functie ben je continu actief om in contact te komen met nieuwe collega's!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is actief op het gebied van informatiebeheer. Binnen het bedrijft hangt een zeer open, informele sfeer en je komt terecht in een warm team.

Ze bieden jou graag een uitdagende rol aan binnen dit bedrijf als recruiter en laten jou graag kennismaken met het vakgebied informatiemanagement.

Binnen deze rol als recruiter ben je dagelijks bezig met het opbouwen van een netwerk met mogelijke nieuwe collega's en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in deze branche. Je bent actief op social media om de vacatures actief onder de aandacht te brengen en ook om te laten zien dat het heel tof is om bij dit bedrijf te werken. Je zoekt via LinkedIn naar nieuwe medewerkers, belt met potentiele kandidaten en denkt ook na over nieuwe manieren om kandidaten te vinden.

In deze rol is heel veel mogelijk en de doorgroei mogelijkheden zijn heel divers. Wellicht groei jij uit tot de HR manager van dit bedrijf? Of wordt jij juist een adviseur op het gebied van informatiemanagement? Alles is mogelijk en dat maakt deze functie juist zo gaaf!

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt aan op kantoor, begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Naast dat je natuurlijk waardevol bent voor het bedrijf is het bedrijf ook erg waardevol voor jou. Jij krijgt de kans om je kennis en vaardigheden op de verschillende gebieden te vergroten en jezelf ook echt te ontwikkelen. Je leert veel over recruitment en brengt het direct in de praktijk. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om ontzettend veel te leren over informatiemanagement.

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Proactief
- Kan secuur werken
- Een mensenmens
- Jij pakt gemakkelijk de telefoon op om te gaan bellen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de informatiemanagement en er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken in de recruitment met gezellige collega’s waar je veel van kan leren. Je krijgt bij dit bedrijf een uitstekend inwerktraject en ook goede arbeidsvoorwaarden.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel doorgroeimogelijkheden