Toffe startersfunctie backoffice en finance

Jij bent de spin in het web en neemt het eerste klantcontact aan!

Dit ga je leren

Heb jij onlangs je hbo-diploma behaald en zoek jij een toffe en diverse startersfunctie? Lees dan snel verder!

Een opdrachtgever in Baarn, actief in het financiële werkveld, zoekt een toffe aanpakker die niet bang is om het eerste klantcontact op te pakken.

Als medewerker backoffice en finance ga jij ervoor zorgen dat het dossier (een hypotheek-aanvraag) op moment van aanvraag, zo snel mogelijk definitief door de keuring komt. Ook ondersteun je de buitendienst met diverse werkzaamheden door contact te onderhouden met cliënten, geldverstrekkers, verzekeraars etc.

Snel schakelen met diverse partijen is iets wat voor jou als muziek in de oren klinkt!

Een ideale boost voor de start van jouw carrière!

Zo ziet jouw dag eruit

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag met een bak goede koffie en een gezellig gesprek met jouw collega's over het weekend.

Vervolgens ga je aan de slag met het verwerken en controleren van de lopende hypotheekaanvragen. Heb je vragen of ontbreken er belangrijke stukken? Dan neem je contact op met diverse partijen, zoals de kopers, de makelaar of de bank. Ook werk je op dagelijkse basis de administratie bij. En ondertussen let je goed op of de aanvraag van die nieuwe verzekering voor klant X geaccepteerd is. Aan het eind van de dag, als je alles op een rijtje hebt, stel je de klant op de hoogte van de voortgang. Zij blij, jij blij!

Dit ben jij

- Proactief
- Nauwkeurig en oog voor detail
- Affiniteit met klantcontact en handig met cijfers
- Interesse in hypotheken
- 32/40 uur per week beschikbaar
- Max. 20 km woonachtig vanaf Baarn
- HBO-afgestudeerd in de richting van bedrijfskunde, Finance en Servicemanagement, bedrijfseconomie, commerciële economie of vergelijkbaar. Let op: studierichting is niet doorslaggevend of bepalend!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in het financiële werkveld. Zij helpen particulieren aan hypotheken en overige financiële zaken. Het bedrijf heeft ongeveer 8 medewerkers en er heerst een informele sfeer. Het is een compact team met korte lijntjes en zonder hiërarchie. Teamwork is zeer van belang.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met diverse financiële werkzaamheden. Het bedrijf heeft een schitterende villa als kantoor in Baarn. Let op: je krijgt deels de mogelijkheid om vanuit huis aan de slag te gaan.

Je krijgt bij dit bedrijf een goed inwerktraject en wordt van A tot Z meegenomen in de organisatie. Ook zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Een eigen auto kan handig zijn.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
25 vakantiedagen