Startersfunctie Financial controller

Jij bent de klantadviseur van verschillende financiele vraagstukken

Dit ga je leren

Als starter financial controller verwerk jij de financiële administratie van diverse bedrijven uit het portfolio van deze organisatie. De bedrijven die het financieel beheer uitbesteed hebben bij deze organisatie, komen uit verschillende branches. Als starter zal je allereerst ondersteunend te werk gaan, maar al snel krijg jij je eigen portfolio ter beschikking. Het toffe hierbij is dus dat je niet alleen de expert bent, maar ook de adviseur bent.

Jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor dit portfolio en gaat ze ondersteunen met onder andere:
- Aangiftes van omzetbelasting
- Opstellen van tussentijdse financiële overzichten
- Opstellen jaarrekeningen
- Voorbereidende werkzaamheden voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

Zo ziet jouw dag eruit

Met het finance team starten jullie de dag gezamenlijk, jullie nemen de lopende projecten en de status daarvan door en jullie verdelen de taken van die dag. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen portfolio maar krijgt natuurlijk altijd hulp van je collega's die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Analytisch
- Affiniteit met finance
- Leergierig
- Communicatief vaardig
- Fulltime inzetbaar
- Affiniteit met de branche

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief als administratiekantoor en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met financiële zaken van opdrachtgevers.
Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een goed uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Met de auto is er overigens ook een goede verbinding.
group
5+ medewerkers
mood
Plat en informele organisatie
local_bar
Hecht team