Startersfunctie assistent accountant

Jij gaat aan de slag als assistent accountant en zult een breed takenpakket toebedeeld krijgen!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever is een jonge organisatie actief in de financiële sector. Diensten die ze leveren zijn: financieel advies, jaarrekeningen opstellen, salarisadministratie verzorgen en fiscale aangiftes voorbereiden. Dit doen ze voor hun klanten binnen het MKB.

Vanwege gestage groei zijn ze op zoek naar versterking voor het kleine, maar gezellige team. Taken die uiteindelijk onder je verantwoordelijkheid gaan vallen zijn:
- Samenstellen van jaarrekeningen voor klanten
- Voorbereiden van belastingaangiftes, denk hierbij o.a. aan inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Uiteraard zal dit takenpakket verder uitgebreid worden bij goed functioneren en zal je functie steeds dynamischer worden met meer verantwoordelijkheid.

Ps. Je kunt ook zeker solliciteren als je nog bezig bent met een financiële studie en minimaal 20 uur per week beschikbaar bent!

Zo ziet jouw dag eruit

Hoe jouw dag eruit gaat zien? Heel divers, want je zal voor veel verschillende klanten bezig zijn en in diverse casussen moeten duiken om de klant de beste oplossing te bieden. Je werkt in een klein team met ongeveer tien collega's en daarbij speelt gezelligheid ook zeker een rol. Zo start je de dag met een bakje koffie en een goed gesprek en zal je ook tijdens de lunch gezellig met collega's van eten en drinken. Kortom elke dag zal afwisselend en gezellig zijn met het team.

Dit ben jij

- Leergierige houding, je pakt snel nieuwe dingen op
- Je hebt een financiële studie afgerond (denk hierbij aan bedrijfseconomie, accountancy, fiscale economie of iets dergelijks).
- Minimaal 20 uur per week beschikbaar
- Je werkt graag met de nieuwste systemen
- Je ziet er representatief uit

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf als bedrijfs- en belastingadviseur en biedt financiele diensten aan het MKB. Er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken op de financiële afdeling met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met het ontzorgen van de klant op financieel gebied.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding en je ontvangt uiteraard een prima salaris.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel diversiteit!